💜 Evelina 💜

Lilla bebbelina våran allas lilla sessa 👑Jag är så fruktansvärt stolt över att få vara gudmor till denna lilla docka att mitt hjärta helt svämmar över!
Jag kommer alltid finnas där för dig och även för brorsan som har en egen speciell plats i mitt hjärta! Tänk att hon reagerade så med sitt lilla smil när idas sommarvisa spelades! Att hon även om hon är så liten direkt kände igen låten och blev så glad!
 
 

Tyckte prästen var så himla mysig, involverade verkligen barnen och hade dom sittandes allra längst fram på en filt så alla kunde få se! Alla ungarna skötte sig så bra och var så förväntansfulla när lilla Evelina, Eleonor, Stephanie, Inga döptes 💞 

Det var ett mysigt litet dop med alldeles lagom prat om gud, Jesus och varför man döps. Får säga att just den delen när Jesus säger i bibeln låt barnen komma till mig berör mig djupt! Tycker det är ett otroligt fint stycke och används ofta i sammanhang med dop.
 
I slutet hejdade plötsligt Anna allihop och berättade att hon hade en överaskning hon ville berätta, nämligen ville hon fråga om Sander ville bli lille Evelinas gudfar!
Jag kan berätta Annisen att sander hade väldigt svårt att håla sig från tårar och ni kan inte ana hur stolta och tacksamma vi är att vara så inkluderade o er familj och ert liv! Vi älskar er!!
Lilla Evelina, Eleonor, Stephanie, Inga med mamma, pappa, storebror Leo och sina faddrar 😍
 

Efteråt samlades vi alla i lokalen och fikade och firade dig lilla sessan och jag måste bara säga det att Anna du är min hjälte! Även om så mycket inte blev alls som du hade tänkt så är du helt fantastisk! Det allra bästa med dig är att du alltid är dig själv och det ska du aldrig ändra på! 😙

 
Stort tack till Anna och Andreas och all kärlek!! Jag älskar hur vi är och alltid kommer förbli familjen annorlunda!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0