<3 Dopet/dåpen till vår son <3

 
Jag kan inte nog med gånger tacka er allesamman som var med oss och förgyllde våran lille Ailos dopdag/dåpdag! Flera gånger blev jag rörd till tårar och det kunde inte ha blivigt mer perfeckt allt sammans!
Prästen som vi hade som även döpte min guddotter är så fantastisk och härlig människa och var ett stort stöd när mina nerver började spöka, huua jag har sådan scenskräck... Men efter att min älskade Sofie gjort sitt framträdande med sången av Sonja Aldén - Välkommen Hem så ska jag väl då inte klaga!
Min vackra vän nu när jag sitter här och skriver dessa rader börjar tårarna trilla igen.. Du kan inte förstå vad det betyder för oss att du sjöng så vackert för vår son och din gudson i kyrkan! Du är så modig och jag kommer alltid beundra dig och älska dig för ditt mod, din galenskap, härliga humor och ditt genuina kärleksfulla jag! Tack att du finns min ängel!
 
 
Jag var mycket glad och tacksam vi fick välja så fritt med psalmerna och det var härliga sånger.
  • lilla liv
  • Barna tro
  • Kjere gud jeg har det godt
  • Gud som haver barnen kär (blinka lilla stjärna melodi)
  • Välkommen hem framfört av Sofie <3
Hörde ni var ett gott och glatt gäng som sjöng med, jag älskade det!
Väl dags för liten att få bli döpt in i kristi tro med vatten på sitt lilla huvud höll han på att dra med sig hela dopfunten med vatten (hahaha) han älskar ju att plaska med vattnet och blev väldigt glad och nöjd att få göra det. :)
Storebror var den som hällde vattnet i dopfunten och tog detta med största försiktighet och på största allvar! Det var så fint att se honom ta åt sig så av sin uppgift och åter igen rördes jag här till tårar..
 
 
 
<3 Faddrar till våran älskade lille gosse var tyvärr alla inte på plats då ni är ett utspritt gäng på jordens alla hörn allt från Thailand, Bergen och helt tillbaka till Stockholm hihi
Jag vet ni alla hade önskat att kunna vara med oss men av olika anledningar blev det inte så..
Jag vill passa på att säga det här och nu då jag inte fick möjlighet på dopet att ni är en speciell utvald skara som vi litar på till fullo och önskar att ni vill följa Ailo på hans väg genom livet tillsammans med oss!
Det är en ära för oss att ni tackat ja att bli faddrar, gudmor och gudfädrar till vår son! /All kärlek <3
  • Mats Garmann Garmannslund
  • Sofie Joanna Hammar
  • Roger Nils-Jonas Karlsson
 
 
Efter dopet vankades det fika nere i kyrkans lokal som var så himla mysig, där hade pappa, farfar och bestie pyntet sååå fint!! Det var över all förväntan så fint dom gjort det med en vacker marin blå duk med en glittrig ljusblå löpare och en liten ros samt mörkblå värme ljus på varje bord! Fint dukat med koppar och fat och ljusblåa servetter, det tog andan ur mig och jag är så tacksam jag inte behövde oroa mig alls för pyntingen utan kunde lägga all focus på smörgåstårtorna med mamma och mormor, vilket team!
Min underbara faster hade gjort det lilla extra, jajjemän det som alltid måste finnas efter det mastiga, något sött! Jag kan tillägga att det var inte bara fint att se på pajerna du gjort utan det jag hade med hem var slut kvällen efter!! Wow vad gott det var!
 
Tyvä'rr fick jag aldrig fotat bordet med alla presenter lilleman fick men jag minns dem alla och det var så mycket häftiga saker!! Bland annat fick han sin första bil av farfar och bestie (hahaha) det är nog inte långt borta tills han viner omkring med den ute på gården <3 Sedan var det en häftig grej vi fick från tante Linda något jag tidigare inte sett men som var en väldigt rolig dop gåva. en rulle i silver tror jag det är där du lägger in födelseatesten väldigt fin! Blev också djupt rörd i hjärtat när min farmor kom och räckte över min fars första dop gåva.. Att jag inte small av så mycket känslor som bara ville välla ut, att jag kunde hålla mig för att åter igen grina är ett under! Det är en silver kopp med en liten gaffel och sked, som pappa senare berättade han själv älskade att äta med (skeden) och ville under måpnga år inte ha något annat hihi söt!
Mindy, du är din mammas dotter och denna lastbil med Ailos, vikt, födelse och längd du hittat på var ju helt super! Anette du vet hur mycket jag älskar när du stickar *blink*
Mina vänner Ailo fick så mycket fint av er alla, smycken, ramar, fotoböcker, kläder, nallar, blommor! Åh ni är alla fantastiska och allt kommer att användas flitigt vill jag lova.
 
 
Eg må bare få si dette en gang til!
Birte og Evald og tante Anette med sin Jari... Takk!!
Ni sprang upp och ner fram och tillbaka och kom man in i köket stod ni där och hjälpte till hela tiden.. Är så rörd långt in i hjärteroten att jag kan faktiskt inte sätta ord på denna tacksamhet, men utan er hade vi aldrig klarat detta så galant! och det är något jag/vi aldrig kommer att glömma!! Mamma, mormor och Sofie en samling galna all packa getter man sällan skådat i miott kök fullt av räkor, lax skinka och rostbiff (hahaha) åter igen fick jag överbevisat dej mamma det var inte så farligt och resultatet blev som jag sa strålande!! Tack att du trotsade dina nerver lilla nasse och tog dig igenom detta också hahaha!
 
Tyvärr kunde inte alla komma och jag vet det är vabruari månad och tro mig jag led med er som var hemma i magsjuka och hade trötta febriga barn men ni var med mig i tanken och i hjärtat för jag vet många av er glatt sig till detta med oss...Tack för alla lyck önskningar till Ailo och oss ni skrev ned i gästboken det var mycket skratt och rörda hjärtan när vi kom hem och läste i den!
 
Till sist!
<3 Ni är alla värdefulla, unika och älskade tack för att ni finns! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Va härligt
Grattis
Va kul att Sofie kom och sjöng
Kram på alla ❤ dag
Maria

2017-02-14 @ 07:29:33
Postat av: Maria

Va härligt
Grattis
Va kul att Sofie kom och sjöng
Kram på alla ❤ dag
Maria

Svar: Tack det samma massa massa kramar på Valentins dag 😉💟
Stephanie Sandén

2017-02-14 @ 07:29:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback