💫 Angel shot 💫

Har ni hört om denna shot?

Om inte spetsa öronen då denna metod kan rädda liv!
Jag såg nyigen en video om att det börjat i London med en shot vid då namnet Angel shot som har en väldigt stor innebörd när du beställer denna.
Genom att beställa denna shot signalerar du till bartendern att något är fel..
Det finns 3 olika typer 

1.angelshot regular= bartendern följer dig till din bil.
2 Angelshot on rocks= bartendern  beställer en taxi åt dig
3. Angelshot with lime= bartendern ska tillkalla polis!

Jätte smart?!
Personligen tycker jag det kanske räcker med en typ av Angelshot för att inte förvirra samt att när denna beställs är kvinnan/mannen uppenbarligen redan mitt i en obehaglig situation och ber bartendern om hjälp!
Så tycker faktiskt vi borde ta med oss detta när vi går ut på krogen. Fråga bartendern om hann tidigare hört om detta, för vem vet kanske räddar det faktiskt någons liv en dag?
Detta har säkert inte kommit ens till sverige men varför inte introducera det till din lokala bar? 
Share The Word 💋

För övrigt ligger jag fortfarande nerbäddad och denna jäkla förkylning vägrar släppa taget om mig med sina klor! Kämpar tappert för att bli frisk och börjar bli ganska trött på ingefära och te nu 😂


På fredag är det fredagen den 13e! Mångas otursdag men alltid varit min tur dag! 😉👍 föddes nämligen på fredag den 13e för snart 30 år sedan om jag tyvärr räknat rätt 😅 jaja jag står väl inte med ena foten i graven precis och är Heller inte last gammal men det känns som en ny epok. Jag är inte längre ungdom eller ung vuxen, att bli 30 känns dom att nu ska du ha livet på ställ och veta vad du vill! Vara mogen till max och ha en plan med ditt liv.
Vet att det inte är riktigt så och att åldern blott  ska vara en siffra.. hm vem sa det? 😑
Jag har lite smått panik och ålders noja aaa jag tror det men ärligt kommer inte ha tid länge till att ha det! Tack mina älskade barn att jag ändå blir gråhårig i förtid säkert redan har en och annan rynka för alla hyss men ack så värt det!
Snart får jag börja springa efter Ailo and There just aint NO rest for The wicked and The wicked is me!! 😂😙


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0