Imon e det dax!!

Så var det äntligen dax att åka på kryssning å som vi har lääängtat eller??
Massor att göra tills imon och jag vill inte ens tänka på allt jag måste fixa tills sista minuten imon!
Ska se till att ta massor med kort då ni får dela våran kryssning yeeeay!!

Det enda jobbiga e att skiljas en heel dag från sambo och son =/ En extra shoot tack *blinkar* Hörni jag tror det kommer bli jätte roligt och förhoppningsvis sket lyckat!! Nästa vecka e det dop så nu e det verkligen fullt ös för min del! Ska springa ner till tvätten nu och börja packa =s Listor aahh... ja kommer glömma hälften..Måste packa till lillpins också som ska vara hos farmor & farfar! <3

Kram på er allihopa hör av mig så fort ja kan ;)

http://profile.ak.fbcdn.net/object2/1815/76/n136885389184_2689.jpg
För info, bokning & mkt mer - http://www.eventcruises.se

Onsdagen den 28:oktober förvandlas Silja Galaxy till Sveriges fetaste fest under en 23 timmars kryssning tillsammans med Stockholms ungdomar. Det kommer att bli en grym festkryssning!

Bokar man via Eventcruises kommer man att få ta del av de bästa priserna samt goodiebags vid påstigningen av fartyget.

4 Elements dancecrew kommer även att showa på "Starlight Palace". Kolla hemsidan och media, rekommenderar "Microsoft" http://www.4-elements.se/popUpMS.html . www.4-elements.se

Nattklubben "Club Zenite" kommer att vara utsmyckad i Halloweentema och kommer vara till enbart vårt förfogande under resans gång.

Missa inte att åka med på höstlovets fetaste fest!

DJ's:

DARWIN & BACKWALL

DJ RAFAEL ASTUDILLO VI

Fashionshow med modeikonen Caroline Lidman samt 8 av
Stockholms mest lovande modeller som presenterar ett
flertal kända klädesmärken!

Boka enbart via Tallink Silja Butikerna i Stockholm och ta del av goodiebags och andra överraskningar!

Åldersgräns 18 år!

Gäller även onlinebokning via:
http://www.eventcruises.se/onlinebokning.html


För info, bokning & mkt mer - http://www.eventcruises.se

Efterfest:
http://www.facebook.com/event.php?eid=188597156998


Bvc Besök!

Så var den stora dagen här! Dags att på introduktion från bvc sköterskan börja med smakisar!! Först grönsaker och potatis, vita å gula sist röda så som morot! Sedan gröt, frukter och bär (samma där med färger) och sist kött, fågel och fisk för 4mån! Det är så himla spännande och Liam tycker det är jätte roligt! Det bästa är att det syns att han gillar det! Lägger i lite bröstmjölk också så att han känner igen smaken!

Hur gjorde ni?? La ni i bröstmjölk/modersmjölksersättning??

Vägning å mätning går som smort och han följer kurvan jätte bra, men ja lägger upp dessa mått varje mån den 4e då han blir hela månader då!

Iadg provade vi Majs och potatis pure och såhär såg det ut:



Det va så gott så jag försöker också äta upp min haklapp ;)



Ikväll provsmakar vi lite banan gröt!!!

/Hej puss, ses!

Shop till u drop!!

OOh a big word huh!
Ska bli kul för imorrn får Marie sin check å då ska det spenderas he he he. Hon hittade mycket hon vill ha idag och det gjorde även jag dessvärre, dock har jag egentligen INTE RÅD med tanke på att kryssningen äger rum redan nästa vecka med allt vad det innebär och dopet bara veckan efter det med alla bestyr *suck* Dock ska ju tilläggas behöver ja nåt litet till mig själv på dopet och Liam till jul å jag till jul he he ooops!! Ne men ja måste ha nåt till dopet iaf och hår färg tills på lördag sen måste jag till frissan å få ögonbryn plockade samt kanske en liten färgning vilket också kommer kosta ååhh ni ser ju själva som det drar iväg... Allt för perfektionens skull!!
Om ja inte sa det ska vi shoppa loss imon så se upp för två virrande, yra höns med två skeet snygga barnvagnar med världens finaste troll ungar i =D

Har fått sagt till mig att det även kommer hållas en efter fest på Blue Moon efter kryssningen, hade gärna gått men nån måtta får det vara på de! Dels kostar det redan skjortan att åka kryssningen med alcohol å taxfree, maskerad kostym samt håret mm sefdan har jag ju en rad andra utgifter och undan läggningar redan och för att inte glömma det viktigaste jag har, min son!! Vill hem till honom och min älskade sambo så fort vi kommit i land.
Blev lite ledsen när jag frågade förut hur pass länge jag kunde ha teckning på båten så jag kunde ringa hem, då svarade han bara varför skulle du göra de?? Precis som om han inte ville att jag skulle höra av mig. Vet att han inte menade nåt illa men blev lite ledsen ändå.

Annars har jag haft en treli9g dag med Nanny Anne-li från tv3 och mitt glada gäng på Ft, Sofie och lilla Albin hedrade oss också med sitt sällskap och Marie med sin Elsa!
Jag syndade lite också och gick till sub way men ja prommenerade ju hem och till Ft så lite gjorde jag iaf av med!
Nee man kanske skulle börja med maten, rödbetsbiffar-löfbiff och delight bearneise lol, dock inget skämt!
I just dont give a f*ck until AFTERWARDS!!!

Snart e det iaf fredag åå ni vet vad det innebär??!
Snart eee deeee fredagsmyyys!!!

/Hej puss, ses!

1 vecka till avgång ;)

Nu är spänningen olidlig ha  ha!
Kryssningen avgår exakt idag om en vecka och vi är flera som väntar med olidlig spänning!!!
Som vi tjejer planerat inför denna resa! Sofie köpte djävulsklänningen med horn från Alice of Sweden och mina 2 pinglor (Daniella & Denise) har ännu ej helt riktigt bestämt sig. Jag därimot är näst intill klar ska bara fixa utväxten å lite sånt *blink* Möjligt är det att jag slänger upp nån bild när gänget är helt samlat på kryssningen om mobil trafiken så tillåter ;)

Har varit en riktigt slapp dag idag och den har mest gått åt till att äta =( mindre bra jue...
Prinsen ligger i sin vagn och sover så sött och egentligen borde jag också passa på att vila lite, då jag är gryyymt trött. Vet inte varför musten bara gått ur mig såhär?? Känner mig faktiskt lite små krasslig om jag ska känna efter lite *skrattar*

Igår ringde Veronica mig, helt oväntat! Blev jätte glad att höra av henne det var ju år och dar sedan vi hördes pga lite tråkigheter i våra liv. Tydligen har mycket av all den skit som hon gått igenom börjat klarna!
Ni vet vad som sägs: Efter regn kommer solsken... Tror ni det är så? Efter regnet lyser solen fram?
Ja det tål kanske att diskuteras. Hade iaf fullt upp med lilleman så jag hörde inte mycket av vad Vera sa, men jag har tänkt så mycket på henne under det senaste året och det sa jag till henne! Vi kom överäns att höras senare idag!

Jag har en fråga till er kära läsare och skulle bli jätte glad om ni ville besvara den även ni som bara snabbt kikar in!
  • Ska jag specielisera mig för ett område lite mera "extra" i min blogg? Så som kanske sport, mode & skönhet, hälsa, drogmissbruk och vägen tillbaka etc..
  • Inte ändra på något utan fortsätta i min "dagboks" variant
  • Dissa kändis bloggar, ta reda på allt om dom och enbart lägga upp deras semsta sidor, isåfall vilka kandidater?
Hur vinner jag dig som läsare?
Jag vill vara den rösten som säger det kanske alla andra inte vågar.
Jaaa tål att tänkas på detta eller hur??!

/HEJ PUSS, SES!

/HAHAHAHAH den e så hemsk så ja måste bara"!

Så har hon hittat hit.

Min syster har skaffat blogg... Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det... Nu kanske hon hittar mig?
Tsss som om hon skulle bry sig, tjejen med stort T... Hon som har allt, eller har hon det?
Jag känner henne inte längre jag vet bara hur hon ser ut. Känns jätte trist.

Just nu har jag paus i mitt vecko städande då jag måste få lillprins att somna han e sååå trött stackarn!
Ska försöka komma mig iväg till ft imon å träna lite men som det ser ut just nu vill jag bara lägga mig ner och sluta ögonen, hade ingen bra natt alls.
Måste ringa runt till de som ej gett klartecken till dopet, känner mig ledsen å besviken på många som skulle kommit...=/ Nåja vi får finfrämmat från Götet och detta ser jag fram imot jätte mycket. Nää nu måste ja fortsätta städa innan jag tappat motivering helt och hållet!

/Hej puss, ses!

Sista påminnelse!

Som ni förhoppningsvis vet har våran lille son sitt dop den 7e november!
Senaste osa är imorgon tisdag 20/10
Ioch med bak och annat måste vi vara väl förberädda!!!
Alla faddrar har inte fått reda på det ännu då en av dem inte gett klartecken på lite saker *blink* tror det kommer bli super detta! Kankse uppstår också tycke mellan två personer?? Spännande spännande!
Så sista anmälningsdagen imon alltså.

Iövrigt idag var vi på sångstunden i Valla och det var lika trevligt som vanligt. Nya spångtexter och mammor plus barn också, jätte trevligt! Stackars Marie var dock helt slut =/
Tänk vad roligt det kommer bli när barnen börjar sjunga med!!
Sen bar det av till att smyg kolla julklappar! Har hittat till Diana, Daniella och Denise än så länge!!

Snart mina vänner bär det också av till kryssning, har hört ryktas att Kissie ska med??! hmmm har ej bestämt mig om vad jag ska tycka om detta ännu! Själv ska jag baka tårtor (5st) dagen efter hemkomst från kryssningen, ha ha ha oj oj oj hur ska detta gå. Något jag också är bekymrad över är att vara utan pyret *suck* mammas pojke! Det kommer gå bra!!... Pappa och farmor å lilla Micke e ju här!!!
Nu måste ja kila!!

ps Lägger upp bild på tatton när den e helt läkt, Daniels wishes ;)

/Hej puss, ses

Smaskens med Smakis!

Så var det den stora dagen igår! För er som inte vet provade vi för första gången en 4mån smakis igår
(Palsternacka och potatis) Detta var jätte uppskattat hos min son och vår lilla familj väntar med spänning på att få prova de många olika smakerna, månad för månad och den goda gröten!

Hur gör ni?
Vad började ni med för smakis?
Vilken smakis gillade ert barn bäst?
Handla färdiga måltider eller göra egen?


Jag kommer använda mig tav smakisar bara lite grann då jag planerat att i första hand att amma min son tills iaf ca 1års ålder. Fråga till er: Hur länge är det okej att amma??

Första bilderna. Vi äter---->






/Hej puss, ses!

Smakis!!!

Ja idag fick lillen prova på sin första smakis, palsternacka och potatis <3
Han verkade tycka om den å tungan åkte in ocut ut och in, ha ha ha han var så söt.
Egentligen ska vi inte börja med sådant försen om 2 veckor till men jag och sambon blev så sugna på att testa och det var bara ett par små teskedar.
Längtar tills man ska ge honom gröt och ordentliga middagar och tänk när han vill äta själv =) Ja den lille växer så det knakar och snart e det dop dax!

Har faktiskt inte avslöjat ännu vilka som ska få vara faddrar, det hålls hemligt ett tag till även för dom själva!
Det är synd att det inte har samma betydelse som förr (gudmor & gudfar)
Nu ska jag skynda miog till lillen igen han har inte lust att ligga i babygymmet längre!
Bild på tatton och Liams matupplevelse läggs förhoppningsvis upp imon!

/Hej puss,ses!

En liten sak till...

Det tog 3-4 min så gjorde han det igen.. Han fick mig att skratta tills tårarna föll, för något gammalt nåt som bara han, Maddis och jag vet! Jag saknar min barndom, jaaaa ni hörde rätt, det var inte alltid den bästa men när ja ser tillbaka på den så saknar jag den.. Mina vänner, mina syskon, skolan!

Acke och Maddis jag har alltid sett er som mina syskon och det kommer jag alltid göra trots stora bråk, olikheter, kontroverser, skit prat ja gud vet va vi alla hittat på, MEN jag har aldrig slutat älska er på mitt egna lite underliga vis.
Acke under många många år var du min bästa vän, ha ha ha min enda vän och jag skulle inte vilja ha det på annt vis min sanne vapen broder ha ha ha.
Mali du var flickan jag alltid ville vara som jag fortfarande ser upp till men dessvärre långa perioder lärde mig att avsky för att jag inte var du! Jag e ledsen för mitt trångsynta sätt..
Jag kommer aldrig glömma min familj och vart jag kommer ifrån!

Det som är lite små konstigt är att jag talar inför döva öron...Ingen av dem läser min blogg vilket är på gott å ont. Jag vill säga dom så mycket men finner alödrig ord och anvbänder därför min blogg "lilla dagboken" som ja brukar kalla den för att ventilera och det känns ofta väldigt bra!
Kanske kommer jag nångång yta mod till mig och tala om vad jag känner iallafall försöka...
Jag har sagt det förr och säger det igen... Jag älskar er på håll, på mitt sätt, min egen hemlighet!

Konstigt i huvvet just nu...

hej alla vänner! Lovat att lägga upp bild på tatton som blev jätte fin/unik, det blir lite försening pga mitt mående just nu.. Men jag ska och en till är redan planerad inom en snar framtid.

Varför jag e ledsen??
Jag kan inte sluta tänka på min syster å min styv bror idag.. Jag saknar dom jätte mycket. Känns så jävla jobbigt att jag inte existerar i deras värld. Visserligen är detta mitt fel men det gör inte mindre ont.
Jag vill inte vara stor längre... Jag vill vara liten... Jag vill också ge upp den långa resa jag gjort just nu å gå tillbaka till helvetet bara för en stund för att fly. Men jag vet att det inte är ett alternativ längre... För ett par år sedan hade jag övervägt att ta mitt liv, nu är jag rädd att mista det... Jag vill krypa upp i  mammas knä och bara gråta just nu...Jag vet inte vad som e fel...Jag vet inte vad som händer...Vem är jag??

Tur jag har dig mina små skatter utan er hade mamma gått under...
Jag hör av mig när det är läge...Måste få lite perspektiv och kanske väldigt snart ett möte??

/Hej puss,ses!

Ett jävla meck ;)

Jaha så vart det klart!! Nu är sänggaveln på plats å gissa om det var för jävla jobbigt och sikken tid det tog, tur att Nisen va här å passa lillprins när han va på ett sånt dåligt humör ;) Lovade bilder så here they come, our new bed room!! <3

Före





Efter




Har även fått upp en rullgardin istället för persienn!
Och persiennen, flög åt helvete ;)

Skatten är och gör sin tatto nu, spännande spännande!
För er som inte vet gav jag min sambo en tatuering i födelsedags present hos tattueraren Dock Forest!
Lägger upp bild på hur det blev, jag å lillprins har ju designat de själva *blink*
Ska humgås med söta Nisen nu som hälsar på!

Före                                   Efter



/Hej puss, ses!

Lika barn leka BÄST??!

Jooho jag tror faktiskt att det stämmer, dock inte när det gäller rasen, fy fy!
Som alla som känner mig vet är jag upp och ner hit och dit och äverallt, vilket kan vara jobbigt för vissa, rent störande för andra och kul för somliga...Men jag är den jag är!

Har haft ett lååångt mycket givande samtal idag på FT och efter det känns det både bra och ledsamt.
Jag vet att jag är den som hörs och syns mest men om det inte får vara så blir jag så ynklig, liten, rädd, ensam... Jag har alltid varit den som ska "spela" tuff för att bli accepterad och omtyckt, den modiga!

Jag är osams med en vän till mig om egentligen töntiga saker men som för mig är svårt att bara släppa när jag anser dessa saker vara fel och okänsligt gjorda.. Jag känner mig utanför... Någon sa till mig idag jag har sldrig hört dig säga snälla fina saker till henne tex, det är fan lögn.. Jag gör det på mitt sätt. Jag försöker uppmuntra, med ex vikt, kläder, frisyr eller färg osv och jag menar det jag uppvaktar med! Fick mig att känna som om jag vore en dålig kompis och känner mig därför jätte nedstämd och har tänkt på just detta hela dagen. Vill bara krypa in i mitt skal och gömma mig. Jag gillar inte att såra någon och enda gången jag säger taskiga saker som jag för stunden menar är det om jag känner mig orättvist behandlad, kränkt eller sårad. Jag vill dock inte göra någon människa ledsen för ni måste tro mig när jag säger detta Jag är inte tuff och tycken på insidan, det är bara mitt yttre- mitt skal, jag e jätte mjuk på insidan men osäker till det yttre. Jag kämpar varje dag med mig själv för att bli lite bättre som  medmänniska och det är ingen enkel match att tänka på andra när jag dessvärre omedvetet får hela universum att snurra kring bara mig!

Jag ska säga dig rakt ut vad jag tycker om dig just nu
och vad jag även sagt till andra bakom din rygg!

Jag tycker jätte mycket om dig som min vän på alla sätt och vis men tycker att du sårar mig i saker du gör, vilket leder till att jag slänger käft med dig och skiter i att lyssna på vad du säger och bara noschar allt du säger så du kanske känner dig lite dum? Men du ska bara veta hur jag känner när du tex säger "du är ju för fan blind, eller liknande saker. Det får mig att bli jätte ledsen även om du kanske inte menar nåt ont. Jag har blivigt fruktansvärt mobbad öve min syn och är jätte osäker om jag ska berätta för folk eller inte hur dåligt jag ser, jag är rädd att bli retad eller slagen som förr, bara för att jag är annorlunda! Du säger och gör saker ibland som får mig att känna mig jätte värdelös och kommer ibland hem jätte ledsen ofta då vill jag såra dig tillbax, Jag menar att vara taskig när ja försöker vara det lite lagom för du sårar mig... Inte bara när du sticker iväg med andra mammor utan att något säga och lämnar mig ensam, trots du vet att jag ingen annan än dig känner. Vi har lovat varann att inte göra så, att iaf vara ärliga mot varann båda två??! Det handlar inte om att jag vill veta allt du ska göra eller vill ha någon sorts kontroll över dig, jag vill bara få vara med!

När jag är arg på dig säger jag "fan vad jag hatar henne, jag kan bli så jävla irriterad och jag pallar fan inte med henne. Men jag vill att du ändå ska veta att jag menar inte allt elakt jag säger om dig eller till dig, jag försöker bara få utlopp för mina känslor vilket jag många gånger kan göra på fel sätt Men alla människor kan fela, dock gör jag det kanske lite mer ofta än andra ;) Kort sagt menar jag inte att snacka skit om dig, jag behöver bara få ventilera och prata med andra som då alltid får mig att se saker och ting på ett annorluna sett som sedan ger mig ett nytt perspektiv på allt. Vill inte du ska tro att jag inte vet allt du också har gjort för mig! Många gånger har du tagit in mig i ditt hem när jag haft det jobbigt hemma och hade jag inte haft dig då vet jag inte vad jag skulle ta mig till, du har också lyssnat på när jag behöver prata och det är jag dig evigt tacksam för och glömmer inte i första taget!

 

Ibland undrar jag inte om ändå lika barn leka bäst.
Jag med mina diagnoser och översittar fasoner kanske ska hålla mig till mina "dampiga" vänner *asg* förstå mig rätt, jag har en tendens att köra över den som jag kan känna som svagare än mig själv och med det menar jag den som inte tar för sig som jag, den som är tystlåten och allt för snäll.. Man känner när man kan köra med andra och vilka man har största respekten för. Jag vill inte vara sån och jag lovar att jobba på det.
Känns som om jag har en tung dag framför mig med allt för mycket grubbel...

/HEJ PUSS, SES!


Plaggen!

Tror ni jag hann lägga upp bilder alls?? Ne de vet ni ju att jag iunte hann.
Jag gör det nu ist'llet och hoppas det ändå e okej! Kunde dock inte lägga upp sambons jacka då han pyst iväg med den redan kl 04:00 i morse ;)

 

 

Till vänster:
Svarta leggings 249kr
Ginatricot                                             Jeans 699kr H&M-mens zize
Blanka leggings 149kr Ginatricot
Snett upp i vänstra hörnet:

Stud belt med nitar 99kr Ginatricot
Till höger:
Svart tunika 149kr
Gina tricot

..        

Skorna. Japp vet att dom ännu ligger i förpackningen men ni får vänta ett litet tag till då dessa ska användas första gången på kryssningen, kan dock avslöja att  skorna är köpta på Andiamo för 850kr
Benvärmare 49kr H&M

Nu måste jag skynda mig iväg!!

/Hej puss,ses!


ny, nytt!!

B lir ett snabb inlägg då Liam promt ska sitta i knät"!! Jäkligt tråkigt med fotbollen i lördags, e sååå besviken...
Synd inte supportern från Danmark va på matchen *fliin*
Handlade kläder till mig å danne igår och tro mig när jag säger det det behövdes verkligen!!

Jag inhandlade en svart tunika, bälte och 2leggings samt skorna till kryssningen (stövlar)

Köpte en ny jacka och ett par jeans till Daniel!
Lägger upp bilder på inköpen när jag kommer hem har bråttom till Valla-sångstunden ;)
Jag och lill grabben har bestämt oss för att vara duktiga och gå dit och då tar vi den långa vägen genom centrum!
Har valt att sätta på lilleman overallen idag kommer nog bli jätte fin i den! Har längtet lite tills det ska bli kallt så jag kan använda den på honom.

Hoppas eran helg vart underbar och att ni inte e allt för ledsna att vintern faktiskt nu på riktigt verkar vara på G!
Men isåfall se det posetivt det kommer snart igen!

Hej då sommar ovh välkommen vinter!      

Vilken årstid tycker du bäst om??!                                  

http://files.reseguiden.se/files/71/rg_720471_m600.jpg http://www.danielsresor.se/Bilder/Bilder%20Mina%20bilder/Vinterlandskap.jpg

/Hej puss, ses!      


Heeeja SVERIGE!!!

SÅÅÅÅ VA DET DAGS!!! AVGÖRANDE, FÅR VI PLATSEN I VM IKVÄLL?? shiiit jag e nervös!!!

Hörde att Henke ska vara med idag, spännande spännande. Alla har sagt att vi inte komnmer med detta året men jag har tänkt och hoppats heeela tiden  det finns EN chans att vi kommer med! Vet att det är en match till om vi vinner denna, men nu har vi kommit så himla långt, Så nu håller vi alla tummarna och hoppas på att i slutet av matchen står sverige i ring å håller om varann som bara dom kan ;)
Ikväll tar vi dom! heeeeeejjja SVERIE, HEEEEJAAAA SVERIGE!!!!!




vILKA ÄR DINA STJÄRNOR??

kim Källström,´  Henrik Larsson,   Hjälten Zlatan I eller Olof Mellberg!!
             

................  ..................


Kan jag känna mig normal?

Har börjat lyssna mycket till bokband och lyssnar just nu på boken trasdocka. Srämmande!!!!!!!!!!
Känner igen mig så fruktansvärt mycket i det som författaren säger och vet att hon har rätt i det hon talar om. Samtidigt blir jag ursinnig och har lust att ge henne på käften! Vem e hon att ta upp detta hemska! Hon pratar ju om sig själv och sin situation och försöker antagligen med hjälp av boken få någon slags sinnesfrid och sorg bearbetning för vad han gjorde henne. Jag är rädd för att det jag varit med om ska bagatelliseras som det gjorde den där dagen för så många år sedan. Jag kan inte hjälpa att det sticker i ögat på mig när jag tänker på att okej du har blivit våldtagen av en person under flera år följden blev depression och hemlöshet. ! det borde
aldrig fått hända dig, men jag då?? Mig har det hänt ett dussintals gånger och inte bara utav en! Inte fan har jag fått någon bearbetning eller nån jävla utmärkelse. Jag gömmer det. Jag gömmer det inom mig och ibland, bara ibland lyckas jag sätta det på ord! Hon lyckas ordna sig, hon var runt 55nu, jag vill inte känna samma sak som jag gör nu tills jag e 55, men jag vill inte heller ha en jävla offerkofta på mig och vara den flickan dom tyckte så synd om.

Kanske hemskt att säga men jag bryr mig inte om allt dom gjorde mig i så många år, iallafall är det det jag vill folk ska tro. Jag menar inte att trycka ner författaren som varit med om nåt tragiskt jag bara önskar jag kunde släppa allt och vara lika modig! Har inte ens läst klart (fel av mig LYSSNAT klart) på boken, kanske borde göra det först??!
Ville bara ventilera lite, gör lite ont i själen att få flashbacks...
Läs boken!

http://www.tundellsalmsonaudio.se/bilder/Trasdocka_Tundell_Salmson_audio.gif

/Hej puss, ses!


Allt om mig??

Snodde denna från Nisen ;) SÅ här e lite shit om mig! 100% ärliga svar!

Jag har i mitt liv:

(x) Rökt.
(x) Snusat.
(x) Drogat.
(x) Druckit så mycket att jag spytt.
(  ) Stulit en bil.

(X) Hånglat med någon av samma kön.
(X) Sovit i samma säng med någon av samma kön.
(X) Varit kär.
(x) Haft sex på offentlig plats.
(X) Snattat.

(X) Blivit påkommen av någon när jag har haft sex.
( x) Blivit arresterad.
(x ) Gått på en blind date.
(X) Ljugit för en vän.
(X) Skolkat.

( x) Sett någon död.
(X) Varit utomlands.
(x) Flygit flygplan.
(X) Gått vilse.

(  x) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa.
(X) Gråtit dig till sömns.
(X) Lekt tjuv och Polis
(X) Sjungit karaoke

(X) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
(X) Busringt.
(x ) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan.
(X) Fångat en snöflinga på tungan.
(X) Dansat i regn.

(?) Skrivit till Jultomten.
(X) Fått ett sugmärke.
(?) Sett solen gå upp med någon du tyckt om.
(X) Blåst såpbubblor.
(X) Grillat på en strand.

(X) Åkt inlines.
(x ) Åkt skidor.
(X) Åkt skridskor.
( x ) Åkt snowboard.
(x  ) Genomgått en operation.

(  x) Varit förälskad i en lärare.
(  ) Haft sex med min lärare.
(X) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi.
(X) Gjort en snöängel.
(  x) Haft ett te-party.

(X) Byggt ett sandslott.
(X) Hoppat i en vattenpöl.
(X) Hoppat i en lövhög.
(X) Somnat i skolan/på jobbet.
(  ) Använt ett falskt ID.

(X) Tittat på en solnedgång.
(  ) Varit med om jordbävning.
(X) Rört en orm.
(X) Sovit under stjärnorna.
(X) Blivit kittlad.
(X) Blivit bestulen.

(X) Blivit missförstådd.
(X) Vunnit i en tävling.
(X) Gått mot rött.
(x  ) Blivit avstängd från skolan.
(x ) Varit i en bilolycka.

( x ) Haft kramp.
(X) Ätit ett helt glasspaket på en natt.
(X) Hatat mitt utseende.
(X) Varit vittne till ett brott.
(X) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna.
(X) Skrivit ett kärleksbrev.

(x) Fått en önskan inslagen.
(  ) Haft sex med ett djur.
(  ?) Smakat torrfoder till ett djur.
(X) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne.
(X) Kysst en spegel.

(X) Sjungit i duschen
( x ) Drömt att jag gift mig med någon.
( x ) Slickat på en lyktstolpe på vintern. (och fastnat)
(X) Suttit på ett tak.
(X) Skrikit så att jag inte fått luft.

(X) Pratat i telefon i mer än 4 timmar.
(X) Stannat uppe hela natten.
( ? ) Inte duschat på en vecka.
(X) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet.

(X) Klättrat i träd.
(X) Haft en koja.
( x ) Blivit puttad i en pool med kläderna på.
(  ) Brutit någon kroppsdel.
(X) Fångat en fjäril.

(X) Fuskat på ett prov.
(X) Glömt någons namn.
(X) Sovit naken.
(  )  Tatuerat mig.

(X) Piercat mig på annat ställe än öronen.
( x ) Dykt djupare än trettio meter.
(  ) Hoppat fallskärm

Något ni undrar över?? Passa på att fråga;)

/Hej puss, ses!

Allt flyter??

Det beror väl på vad du slänger i vattnet??


Idag har dagen flytit på relativt bra! Städat i vanlig ordning, dammat, dammsugit åå moppat, klapp på axeln! Ah det va skönt! Har också lyckats skruva upp den nya sängen, längtar tills det blir bingen ikväll åhh va skönt!!!
Rummet blev inrett jätte fint, inte som det var tänkt då utrymmena blev för trånga, men detta duger fint!
Lyckades pajja persiennfan också, hela snöret gick av och nu hänger den sådär fult på sniskan detta sker ju  olyckligtvis när jag för en gångsskull ville få in lite ljus i mitt så annars mörka sovrum, inte bra alls! Har dock ett par gamla persienner från ikea som jag aldrig använt som jag med Peters hjälp förhoppningsvis får fason på till måndagen! Dock ska dessa sitta på utsidan? Har allvarlig talat aldrig hört om dess like, vet föresten inte heller om den passar måttligt sett och om ja har alla grejjer?? ahhh ja det är jag i ett nöt skal!

Ska man bojkotta persiennen  och köra på rullgardin??
http://www.riviera.se/images/plisse_sned.gif
Vad tycker ni/du??!

/Hej puss, ses!

Hatar otrevliga överraskningar =/

Men faaan då... Min säng slulle komma imorgon!!!
Har gett bort min säng redan så vi har sovit på soffan inatt =/ vilket gick relativt bra iof men inte allt för många dagar. Nu ringer Kungs sängar IDAG, meddelar att min gavel är försenad och kommer inte förräns nästa vecka, torsdag den 15e. Lägg  av asså, att jag inte flippade över.
Dock löste vi det så att dom levererar själva sängbottnarna imorgoon så vi har nått att sova på. Jag har liksom fixat och donat heeela jävla dagfan för atrt få min nya säng. Hatar ovälkommna överraskningar.
Vill dissa dom lite då dom faktiskt haft 5 hela veckor på sig!! Kommer den inte på bestämd tid den 15e får jag krupp. I och med denna försening skjuter jag upp uppläggningen av det nya sovrummet tills det är helt i sin ordning, så lite drygt en vecka till så kommer bilderna upp =D
Kan dock bjuda på en bild på den fina sängen som den ska se ut när allt e klart *blink*¨

Gaveln får ni inte se he he...förräns nästa vecka =)


3 Månader.

Min skrutt..Du väger så det knakar!! Mamma älskar dig så det gör ont, du är allt för mig min skatt!

Mån/V:           Vikt:            Längd:          Homf:


3mån               6.838           63,5cm           41

Tänk om bara en månad får lillen prova på smakisar, det ska bli ett stort nöje att tokra upp efter honom när han börjar äta själv, eller?? ha ha nu e det iaf jag som ska mata honom i ett par månader ååå jag lägntar.
Nästa månad är även dopet <3 Ska bli kul å träffa släkt å vänner. Ledsamt jag dock inte kunde bjuda alla som jag vill bjuda man skiter ju inte ut pengar direkt lol.
Lite bilder på miraklet --->

Lilla laim 3mån

Lilla liam e så trött <3 

/Hej puss, ses!

Hot or not??

Så var det dags för Hells Kitchen igen =)
Den e så jävla bra alltså och Chef Ramsy äääger så det visslar om det! Såg någon förra avsnittet med ben?? What a loooooooser!!

Så to the biggie, Ramsey Hot or not??!

http://snuhzone.files.wordpress.com/2009/07/images26.jpg

/Hej puss, ses!

Babes and Bitches!!!

Im back!!! Shit sorry darlings jag har haft så jäkla mycke dessa dagar, måste bara skaffa mig en bärbar data asså men jag vet inte vilken av alla dessa datorer jag ska välja, tips välkommet!!!!
Imorgon kommer den nya sänge och igår åkte den gamla ut så jag har legat som en boll å trängts med Daniel, he he det gick ändå bra!
Tänkte ändra om i sovrummet när det ändå ska komma nåt nytt å fräscht! Lägger givet upp före och efter bilder!
Gällande party kläderna är jag lite sugen på att bli jävul men min egen outfit! Bilder kommer publiceras inom kort ;)
Gällande kryssningen kommer det att läggas upp bra med kort så ni får följa våran galna resa!! YYYEEEEAAAHH!
ROCK ON??

Hoppas ni alla haft en riktig nock out vecka, min har då varit stressad! Försöker bli av med lite dö vikt å jag e sååå godissugen =/ Men nu e det på allvar slut med söt saker, jag ska verkligen på allvar göra mitt bästa!!!
Wish me luck säger jag bara!

Nooo more suggar or candy =/

http://blogg.vk.se/uploads/602/images/godis_frilagd_1175717328__b450m.jpg

/Hej puss, ses!

Jag är med, e du??!


Stackars tjej, snacka om pinsamt!

Shit alltså, stackarn... I direktsändning å allt.. Lider verkligen med henne...
För er som inte redan vet.. se klippet om mhur Camilla blir överlycklig för att sedan se sin dröm gå upp i rök, jaaaaickzzz...



Gumman, fan tycker så synd om henne hon var jätte ducktig, men jag håller verkligen tummarna på att hon hamnar i melodifestivalen 2010!! <3


Önskar dig lycka till Camilla! Starkt jobbat med intwervjuvn efter floppen!


Glöm inte att kolla in sajten med dom häftiga klänningar å kommentera i min blogg vilken DU tycker att jag ska ha ;) http://www.aliceofsweden.se/2/sv/products/maskerad-klaenningar.php

/Hej puss, ses!




Das tårta ;D

Lyckades skapa en fantastisk tårta!!! Lill fisen var tålmodig och ducktig, medans mamma vispa och vispa grädden för hand! Tog bara 2 dagar att få till undervärks tårtan *fliiin*
Lägger upp Sambons presenter också som jag och Liam lyckts göra =) Ena av presenterna är till farfar... scccchhhhyy, säg inget!

På tal om sambons present, Så är han så jävla jobbig! Varje gång lyckas han lista ut vad han ska få =/ aaarrggh! I år råkade jag dumhuvvet avslöja mig... Han har gissat flera gånger att han ska få den men jag har lyckats att få in honom på andra spår den här gången.. Förra året gissade han rätt och jag blev så jävla arg att han även då lyckats avslöja mig.. Men så igår (dagen innan han fyller) gjorde jag bort mig totalt. Var jätte tidigt på morgonen och jag hade sovigt jätte dåligt ringde jag honom till jobbet för jag skulle handla till den hemmliga tårtan! Jag frågade om han skulle ha något och sa att det får bli nåt litet för jag har inte så mycket pengar i och med att jag betalt så mycket.
"Har inte du mytcket pengar sa han vart e dom då.
Men va fan sa jag upprört jag ska ju betala datan å sen denna jävla tattu.... fan!
Pratade bort mig och vi båda börja gap skratta så han vet nog vad han ska få trots mina protester... he he vi får se, tror han blir jätte glad iaf *ler*














Ha nu en trevlig helg allihopa, imon blir det salem för våran del å fira farfar å lilla Pappsen ..
Glöm inte att kolla in sajten med dom häftiga klänningar å kommentera i min blogg vilken DU tycker att jag ska ha ;) http://www.aliceofsweden.se/2/sv/products/maskerad-klaenningar.php

/Hej puss, ses!

Grattis, Grattiiiis!!!

Så fyller alltså sambon hela 29år idag!
Har bakat tårta och fixat fram presenten, nu väntar vi bara på att pappsen ska komma hem, sen blir det poker med grabbarna för hans del!
Lovade lägga upp bilder från veckans bestyr och kort på tårtan så varsegoda!
Önskas recept på tårtan så e det bara att fråga! Kom ihåg att ge förslag på vilken klänning jag ska ha på kryssningen gå in på länk nedan och skriv sedan i en kommentar på min blogg vilken klänning DU tycker att jag ska ha ;) --->

http://www.aliceofsweden.se/2/sv/products/maskerad-klaenningar.php

Önska gärna min sambo ett stort grattis!! Jag och Liam önskar dig världens största grattis älskling på 29års dagen, Vi älskar dig!!! <3 <3 <3
Födelsedags barnet! --->




Efter många om och men lyckades både jag och Lill prinsen bli vita å rena igen *big smile*



/Hej puss, ses!




HjÄÄÄÄÄÄÄllllllllPPP!!!

Tjena tjena!
Mycket att stå i just nu, allt på en gång känns det som!
Först och främst kämpar jag med Daniel och Pers presenter! Per fyllde igår och Daniel imorgon måste hinna klart med tårt bak städning inslagning av presenyter etc.. Har gjort målning med händer och fötter på Liam och det blev hela jag också ha ha det är fär precis överallt =) Lägger upp bilder på veckans bestyr imorgon kväll ;) Tårta å hela kittet.

Så till överskriften mina älskade läsare. Jag ska för första gången vara barnlöedig och åka kryssning med min sambos älskade systrar och en väninna till mig totalt är vi 8 pers som ska åka kryssningen den 28okt.
Båten ska dom smycka i spökstil =)
Vi 8tjejer tänkte ha en pinupp utstyrsel allihopa, PROBLEMET: JAG KAN INTE VÄLJA!!! Jag blir tokig så snälla läsare hjälp mig, be era vänner kolla och kommentera också, behöver eran hjälp!

http://www.aliceofsweden.se/2/sv/start/start.php


Så gulliga läsare kolla in länken och tala om vilken klänning jag ska ha, ge gärna tips på frisysrer med hade tänkt mig hår förälngning. Ny läsare?? Jag har blondt kort hår väldigt uppklippt =)






/Hej puss, ses! Glöm inte rösta! www.aliceofsweden.se



RSS 2.0