3 Månaders sprutan =/

Ojj så hemskt duktig han var min lille!!! <3
Jag klarade mig utan att gråta men det skar i hjärtat när jag hörde min skatt gråta av smärtan.. Den andra sprutan ska visst göra väldigt ont. Han var dock vid gott mod ganska snabbt och mamma hade ju förberätt en flaska till dig lilleman som tröst *blink* Tänk nu är det snart bara en månad kvar tills han får börja med smakisar!! Är så stolt över min lilla Liam... Tack Sofie att du följde med idag, kändes så skönt med ett moraliskt stöd! och självklart till er kära läsare tog jag kort på den hemska sprutan, he he mycket nöje..LOL!

Mån/V: Längd: Vikt: Homf:

12.V                  63.5CM             6,838G         41                             

Imon ska jag å Liam åka med lilla Gisela å hennes papi och titta på Daniels födelsedags present, verkligen jätte schysst att ställa upp och åka med oss, när jag e som en liten guldfisk! Tur, tur vi har er ;)
Imorgon ska vi se män som hatar kvinnor på FT, har sett den en gång innan men den e ju faktiskt rätt så bra!
Ha en jätte bra dag allihopa!

Hemska sprutorna =/
<----Lilla plåstret sen =D

/HEJ PUSS, SES!

Stressigt just nu...

Hej mina trogna läsare, som genom månaderna allt blivigt fler! KUL!!
Snart fyller min älskling 29 och det ser vi framimot, även babes bästaste pappa fyller 49 men ser inte ut en dag över 40 =) :D  =) ;p
Tycker såm mycket om Daniels familj!!! Det är ingen som inte är närstående till dem som nånsin kan förstå hur underbara dom e!! Blir förhoppningsvis till att fira i helgen??

Är lite stressad nu har vart mycket och ingen tid he he! Ska ta bussen nu jag å Liam till sångstund i valla! Har du barn?? Ja men ta med han eller henne och häng på du med??! Kontackta mig så berättar jag hur du tar dig dit..Nära handen!

Liam ska ta sin 3 månaders vaccination och ni läsare som följer mig vet ju hur jag reagerar på sprutor!
Kommer troligen bli helt förstörd när min lille ska stickas hela 2ggr i låren =( Hoppas han tar det bra skrutten! Förhoppningsvis följer lilla Sofie och Albin med och håller mamma i handen!
Kommer lägga upp ett inlägg sen om hur det gick!!! love!!

Till dig! Känner mig fortfarande väldigt viken och känner hur viu glider isär??
Kanske tycker du att det var jag som gjort nåt fel, men så e inte fallet. Inget samtal, inget mess ingenting??
Aja tycker det känns jätte sjabbigt iallafall!


/Hej puss, ses

the uggly thruth...

I detta inlägg kommer jag att vara hundra procent ärlig för detta har legat inom mitt bröst så många år och jag orkar inte hålla tillbaka det längre! Vill börja med att be om ursäkt om jag trampar någon på tårna...

Detta inlägg tillägnas dig bubblan...

gör så jävla ont i hjärtat på mig...Jag borde funnits där för dig...Jag borde uppskattat dig och inte vänt dig ryggen, jag saknar dig så jävla mycket syster...

När vi var små var jag hennes idol! Hon var alltid runt mig. När hon föddes var jag så stolt och ville vara i hennes närhet hela tiden hon var absolut det finaste jag sett!!!
Jag blev sedan äldre och bråkig och intresserade mig mer för killar vilket ledde till att jag var tycken och bitchig mot dig lilla pyre. Jag puttade alltid ut henne från mitt rum och tyckte hon var en plåga. Jag vet vad ni tänker syskon gör så men man bryr sig inte mer om andra än sin syster, sitt eget kött och blod! Min far var tillsammans med en kvinna som hade två underbara döttrar som jag alltid tog under mina vingar medans jag stötte bort dig! Jag pallade inte vara i din närhet du började bli så lik mig, gapig, skrikig och tycken. Det skrämde mig!
Mitt liv slogs i spillror många gånger och jag kom allt längre ifrån dig och du kom närmare M. Jag kände mig besviken och väldigt svartsjuk, svartsjuk på er båda, att ni fann varann och jag var ute ur bilden. Jag har alltid avundats Ms skönhet och hennes mamma! Jag hatade dom när jag var liten...Dom behandlade mig inte schysst alltid men Jag ville vara precis som dom, lika vacker...Men jag var annorlunda...Passade aldrig in nånstans och lyckdes alltid ställa till det. Många gånger var jag även avundsjuk på dig och M för ni hade en riktig mamma!
Sen började du växa upp lilla bubbel och jag blev så rädd... Du sköt i längden och både tuttar och  rumpa putade ut..Gumman så vacker du e... Men jag blev avundsjuk igen! Jag ska inte ljuga jag är det ännu och jag hatar det!
Jag vill bara berömma dig för skolan och ditt vackra underbara du, men jag vågar inte närma mig dig. Jag är rädd för att du ska hata mig... Jag finns inte i ditt liv och kanske är det lika bra men jag vill mitt hjärta att du ska veta att jag alltid ser på dig på avstånd...Jag följer dina steg och allt du gör och när jag hör hur mycket du älskar M skär det i mitt hjärta...Inte för att du älskar henne utan för att du ser mig som om jag vorde död...Det känns så.

Istället för att nå fram till dig har jag föraktat dig i så många år och även M OCH J. Jag vill be om ursäkt för detta jag hatar att vara så jävla självupptagen! När jag ser på våran oskyldiga lilla N och ser hur mycket hon tycker om mig svider det till! Jag älskar det men jag kan inte låta bli att se dig stå framför mig på samma sätt när du var liten...Jag ska inte sabba min och Ns relation iallafall, jag är på många sätt annorlunda nu!
Dock kan jag inte låta bli att avundas din skönhet. Kanske för att jag aldrig varit någon själv utan drogernas hjälp, men du är äkta!

Jag minns våra år i stenkullen...Minns du??! våran bästis klubb??
Jag minns den som om det vore igår!!
Förlåt lilla syster att jag svek dig...Förlåt för alla gånger jag stängde dig ute.
Jag blev så jävla rädd när du började sminka dig, klädde upp dig, började festa---> blev stor... Förlåt för min svartsjuka jag har en sån låg självkänsla och ser ofta ner på andra för att känna mig lite bättre själv och jag ber om ursäkt för det. Försöker vara så äkta och unik som jag kan men det är inte alltid lätt efter alla år av missbruk och total jävla missär...Om du bara visste.
Jag ser ialla fall nu på håll att du mår bra och gör det bästa av ditt liv och jag är mäkta stolt att vara din syster även om jag inte borde få kallas det!
Jag älskar dig Jen...fore ever and ever babe...<3

*Miss u Bubbel trubbel*
                         
                                             

                                                   

Ung och gravid?? Hamnat snett??

Är du ung mamma, gravid?? Eller har du det jobbigt hemma, i skolan??
Då vet jag precis vart du ska vända dig!!!
Det heter Future teens, där jobbar en fantastisk personal tillsammans med dig för att få dig på rätt väg igen eller bara strukturerar upp din vardag alternativt det du behöver hjälp med!

FutureTeens logotyp


http://futureteens.net/


Frukost på FutureTeens

Jag har själv haft ett tufft liv men har fått mycket hjälp och stöd från Future =)

Är en 22årig tjej med ADHD, Borferline och kronisk form av ptsd, samt haft ett drogmissbruk sedan 11års ålder, bara denna korta rad är en följd problem tycker ni inte??! Jag har i stort sätt provat allt och suttit på behandling efter behandling och hamnade till sist i sthlm. När jag blev gravid blev jag tipsad om Future teens och gick på ett besök och har aldrig ångrat det! Det är din andra familj! Allt jag räknat upp och mycket mycket mer kan dom hjälpa dig med! Jag önskar att det fanns ett sådant team när jag växte upp i min närhet, dom e fantastiska!
Förutom att Future teens hjälper unga i riskzoonen har dom en mamma grupp varje torsdag från kl 10-14, då vi samlas och äter frukost eller fikar! Idag var tv3s nanny Anne-Lie på besök och andra gånger kan vi ta en promenad runt rudan eller till ankdammen. Vi har också åkt och badatb i simhallen med våra bebisar och gravida vilket var en succsè! Future är mån om sina ungdommar och unga föräldrar och hittar på roliga aktiviteter, Future har även en liten lokal för lite lättare styrketräning, fotboll eller lite bandy! Även en pool finns för dom som gillar att bada eller sola i solariet! Men ingen kan förklara det bättre än dom själv egentligen så kolla in deras hemsida och få all informattion eller boka ett möte och få en rundtur i lokalerna och se om det passar dig!!

Gör som jag och bli medlem i Future teens och stöd oss ungdommar =)
Klicka dig vidare till gåvo shoppen där den bland annat lilla gulliga Future nallen finns, den som alla borde ha och ge ditt bidrag!
http://futureteens.net/stod-futureteens       
                                                                                   
 
    

Visste du att alla pengar somn Future Teens samlar in går till oss ungdommar och våra aktiviteter??!
Så låt oss allihopa göra dagens gärning länka Future på eran blogg och gör något bra du med =)
                                                                      
                                                        
http://futureteens.net/

Hej puss, ses! ---<-<-@Mammas skatt...

                                                       Mitt hjärtas skatt
                               mamma älskar dig över allt annat på denna jord!

                    Dagen du föddes, dagen då mamma fick reda på att du fanns i magen,
            slog hjärtat dubbla slag och jag visste med ens att inget kunde toppa denna lycko dag!
                           Inget kan någonsin jämföras med dig, du är mammas allt!!! <3 <3 <3


                          Liam 3 dagar gammal <3 /                         >

Hjälp mig hitta rätt!!

Hello bloggers! Blir ett kort inlägg då jag e sjuk =( nästan 39 graders feber, stackars mig va??!
Tänkte kolla med er främst lite erfarna bloggare om vilka sidor som e ok att sponsra bloggen på, finns ju många gratissidor!!
Jag skulle vilja sponsra företag via min blogg ex bambino osv men vet inte hur man gör??!
Skulle bli jätte tacksam för tips!

Ska försöka drag my sorry ass to the store nu =)
HuNgRiG!!!
Ska försöka ta mig till FT på onsdag??

Anonym...du e så söt gumman!! kram...<3 <3 <3

/Hej puss, ses!

Tjäna pengar på bloggen??!

Har fått tips att registrera mig på Woopa, gör du det också och tjäna enkla, snabba pengar som sätts direkt in på ditt eller dina föräldrars konto!! http://www.woopa.se/?ref=ickiz Skicka gärna länlken vidare eller länka i eran egen blogg! Ju fler desto bättre!

I övrigt har dagen varit lugn! Ska snart besöka Liams gammelfarfar =)
Har någon nåt tips om hur man bli sponsrad av ex: bambino eller liknande för att göra reklam åt dom??
Ha en fortsatt trevlig helg alla sötisar!

ps. Passa på att gå ut å ta en glass i det fina vädret, snart snart snart mina vänner e sommaren slut igen och hösten nalkas!


/Hej puss. ses!

Se hit alla mammor!!!

                                                  Tävling pågår hos prinsessan <3
                                  http://prinsessans.blogg.se/category/tavling.html Du kan vinna fint sett från bambino i blått eller rosa

                                        

 

                                                         
                                                   
                          


se även bambinos hemsida för fler tävlingar! Just nu pågår tävling där du kan vinna MoshiMoshiKawaii väska full av fina sker till ditt barn.
http://www.bambino-mam.se/bambinomam/show.php?id=1248630

          

               


Om män kunde amma!!

Tycker du det är helt okej? Själv blir jag jätte öpprörd, hade det vart meningen att män skulle amma så skulle dom kunnat det. Känns både bögit å äckligt, vem fan vill suga på en hårig vårta??
Såg ett debatt programm om en snubbe som bloggade om amning och att han ville kunna göra det.
På ett sätt förstår jag varför det skapar en otrolig kontackt mor och barn sinsimellan och mannen vill nog säkerligen också kunna knyta ett sådant starkt band. Det är alltid lite speciellt att vara mamma, vi föder barnet och ammar det...Annars har vi precis samma uppgifter! (Om man kan kalla det så.) Snubben ska iaf stimulera sina bröstvårtor varannan timme med hjälp av en bröstpump =s
Men va fan killar!!! Är detta va ni vill??

Först ut? Ragnar Bengtsson stimulerar sina bröstvårtor med e                            <----   Först ut? Ragnar Bengtsson
                                                                                stimulerar sina bröstvårtor med en pump
                                                                                          för att få fram bröstmjölk.


Men varför i herrans namn har dom ett sådant debatt program??! Debattera om jämnstäldheten istället nogot som det verkligen e kaos om! Nej jag e ingen jävla femme, tvärtom!
Visst vill jag ha jämnstäldhet i samhjället och tycker att det visserligen e jävligt mansdominerat men så har det vart i alla tider, till och med inom djurriket är det så! Hannen bestämmer.
Men se det som såhär...Känner du dig trygg hos din man/kille?? Känns det som att när du ligger i hans armar kan inget skada dig?? Visst e det skönt?? jag vill iallafall ha en man som är "min ledare" i flocken =)

Men på arbetsmarknaden kan det många gånger vara sjukt orättvist... På ett bygge exempelvis där tex lilla jag inte har att göra ska vi inte ha samma löne check!!! Varför??! Jo jag anser att mannen klarar mycket bättre av att utföra detta arbete i både takt och tyngd och är därför värd extra! Man ska bara ha jämd fördelad lön om man har ett jämtfördelat arbete exempelvis kontor eller servering eller receptionist. Så låt män va män!!!  Tycker du att jag är helt ute och snurrar, let me know!
I övrigt, ha en kanon helg!!


Vill du läsa mer om Ragnar?? Följ länk nedan ------>
http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5728095.ab

/Hej puss, ses!


Betala för misshandel...

Svid i ögonen, drag i håret, kliande, ögonen tåras...Ah tänk att batala för att bli misshandlad!

Föe er som tror jag blivigt dum i huvvet??! Jag har vart hos frissan =D

Det blev jätte bra efyter min total miss med att försöka färga tillbaka mitt hår i sin ursprungsfär blondt, det gick ju sådära... hmmm.

Efter att mitt hår gick sönder och jag bara kunde dra av stora tofsar i måndags blev jag galen och beställde en tid till frissan som kostade mig närmare 2000 =s (Fick dock mega rabatt)

Fick klippa av större delen av mitt hår som gick under tuttarna =D

Det behövdes ändå pch jag känner mig nöjd! Köpte inpackning och special grejjer till håret för nu behöver det vårdas efter miona påhitt och jag lovar att hedan efter bara gå till frissan!

                    Före----->       
              Efter =s

 

                                        NU!!  ---->


                                                     vAD TYCKER DU JAG PASSADE BÄST I??!

/HEJ PUSS, SESJobbigt just nu...

Hej mina trogna läsare..Sitter hemma hos min Marie just nu och ser hemsk ut =( Varför avslöjas när allt blivigt bra igen blaaaahhh! HAR DET JÄVLIGT KÄMPIGT NU PÅ MÅNGA PLAN! dET ENDA SOM INTE GÅR IMOT MIG OCH SOM ÄR BRA ÄR MIN KLIPPA! min son! <3

Just nu vill jag bara hem....Hem till pappa...Det....Det är lite struligt...Många jobbiga tankar....Rädsla...
Jag tar det  lugnt, en dag i taget...Men det där mötet Freddan...hmm, kanske ingen dum idé bara för att lyssna??!
Hörrni allihopa önskar er en super vecka ser lite konstigt ut för mig framöver så...Alltså förvirring *ler* Vi gör såhär, jag skriver så fort jag kan hörrni =D Allt ordnar sig

/Hej puss, ses!

Dopkorten!!

Lovade ju att lägga upp bilder på min sons dopkort!! Hande made by me ;)

                                                   The beginning...

                                                                                                 


 

                                      


kort från FTs egna kräftis <3

Givet saknade vi dig Maria!!! Lämnade en dop inbjudan till Kia ni är bjudna allihopa *blink*
Hade jätte trevligt idag, Marie och Elsa var där vid min och Liams sida som vanligt =)
                                                                                             
INTET ONT ANANDE KRÄFTA ;)                                                                              GOASTE GÄNGET!!!

                               

                                         


   Freddan =)                   Jimbo                 &            Kia!!            


                                         
                                                  Trollunge med Pappa =DTack allihopa för en underbar dag!!!
                                                                       

skickat!

Igår skickade jag alltså iväg dom...Dop korten, som jag gjort helt själv! (Klapp på axeln, ducktig du va!)
YEAS!! Dom blev värkligen skeet bra.. täbnkte lägga upåp bilder sen på hur det blev!!
Håller även på en del med smycken funderar på att lägga upp bilder på det också opm det finns intresse??
Ska strax sticka iväg med min son och gå på Kräftskiva alt kräftfrukost??!!
Ha en fantastisk dag allihopa!

/Hej puss, ses!

TÄVLING!!! Check it out!OBS!! Porträtten är inte ritade av mig!! Följ länk nedan för att delta. --->
                    

http://eminacreations.blogg.se/2009/september/tavling-oppnad-79.html#comment


Ren och skär svartsjuka!

Jag vet det är inte okej! Jag snackar jävligt mycket skit om dom "vackra", typ fan va ful hon e, eller hon har inget liv..Jag kommer på elaka saker ochj brister hos dom för att må¨bättre själv, vilket är helt fel. Visst dom har pengar, utseende (grymme kropp), skor klänningar hus för miljader. Men är dom lyckliga??! Somliga javisst är dom men se in i ögonen på dom..Nämner inga namn......Kissie.. Hon ser helt tom ut men hon e vacker.

Bara för att du har en snygg blogg och ett vackert utseende betyder det inte att du e lyckad!
Visserligen är jag ingen mega skönhet direkt och sitter fortfarande fast i mina anorektiska tankar "Jag vägde faktiskt bara 45kg, är typ det vanligaste ord jag använder. Men hello BiTcHeS...Jag vet iallafall om det!
Jag lever ofta i det förgångna "när jag fortfarande kunde kalla mig sexig och vacker" För tro mig det fanns en tid..
Jag vill bara säga till mig själv girl get over it!

Jag är mamma till världens finaste lilla kille och har en fantastisk sambo, jag har ju allt varför är jag ändå svartsjuk?? Ibland vill jag leva kändis livet men WTF!!! Allvarligt har dom det så mycket bättre??
Det sägs att pengar inte gör en lycklig utan bara skapar oreda och ovänner, det må så vara men det är jävligt skönt att kunna gå in å shoppa precis vad du vill ha utan att märka att där fattas pengar...
Själv handlar jag något på impuls och sitter sedan på bussen hem och ångrar mig och försöker komma på en miljon ideer om att detta var bästa köpet, du behöver det, du unnar dig aldrig nåt, du är värd detta...
Oh my god vad ytlig jag e ibland...

MEN samtidigt är vissa av er inte speciellt smarta sorry bara så det är... Blondes have more fun! Not in a million years baby, not in a million years..Been there done that!

Så nu har jag ventilerat att jag hatar vackra människor ha ha ne då jag har bara utav vad man kallar jävligt lågt självförtroende! Ska gå och kika lite på mitt underverk till son så blir det genast bättre!

 


Heel skön!!

AArg hafde precis fixat klart inlägget när hela skiten försvinner!
Ja ja shit happens! Har precis göttat mig med Andra avenyn och Riverside som e da shit asså!!!
BJuder på ett hel skönt klipp, där den onde och den god tanken e med he he. Du vet ängeln eller djävulen som ibland sätter sig på din axel för att ge goda/kloka råd eller onda/dåliga beslut. Jag vet att jag iaf har dem LOL. Iövrigt ha en skön helg allihopa är åter på måndag då e det sångstund i valla igen!!

/Hej, puss, ses!

 

P.s nån som vet hur jag ändrar text färg??

År också nyfiken på om nån vet ifall inläggen publiceras på nåt stort space?

 


Future 5år!!

Tjabba!! Idag hade FT 5års jubileum med god mat och dryck feta artister å grymt bra föreläsning och givet bästa sällskapet!! lägger upp lite bilder från dagen, tog med mobilen glömde kameran. ATTANS!

 

/Hej, puss, ses!

 

Skit bra musik med Toffer!

 

Fina lilla Albin med sin mamma Sofie <3

alt="" />

 

 


2mån.

Det känns som om det var igår jag födde min skatt.
Nu är det dax att använda strl 62 och jag har plågat honom med många kläd byten för att prova om dom passar bra! Han e så fin i sina små dresser och han äter och växer som han ska! 8v 6140g 59,2cm 40 i homf.1mån.

Mitt lilla mirakel vad tiden går snabbt och så fort som du växer!

v./Mån.  Långd.    Vikt.  Huvudomfång.

0v.         51cm      3355g     36

3d                        3125g

1v 2d.                  3640g

2v 2d      55cm      4010g     37

3v 2d                    4315g

1mån      57cm      4790g     38

 


Dagen du kom...<3 <3 <3 (Förlossningsberättelse.)

Tänkte hela natten på att min son snart skulle födas, gud va spännande! Tänkte på när slemproppen gick (fy vad äckligt) den gången trodde vi att vattnet hade gått men icke du dröjde dig kvar.

   V.39

V39+1 Vi va precis påväg utan för dörren, skulle med bussen! Vattnet går! Skämtar du med mig eller??! Inte nu vi ska ju gå ut sa jag.. He he blev grymt chockad och nu skulle jag ju inte få någon plankstek...Jag skulle få ett barn. 12.15 fick jag värkar och ringde in till förlossningen inte en och två gånger det blev ett antal! Pratade också med Anna, Marie och Daniella, Sissi den räven svarade inte när jag undrade vad fan ska jag göra nu?? Sissi som lugnat mig och sagt att det inte alls gör ont...Hon ljög rätt hårt alltså...Vad då inte ont jag va ju helt paj. 13.20ca åkte vi in, jag började bli rädd. Taxi killen som körde oss var en ängel..Usch så ont jag hade. Det fanns nog inte en enda regel i trafiken som han inte bröt så fort gick det och mitt mellan värk å elende var jag faktiskt rädd å krocka...

14.06 blev vi inskrivna men fick inget rum pga att det var helt fullt. Jag visste inte längre vad jag skulle ta mig till...Skulle jag sitta, ligga eller stå? Inget funkade och jag bara skrek rakt ut. Jag höll om Danne och bara skrek. Vadå så här ont kunde jag inte föreställa mig att det skulle göra. Är otrolig sprut rädd och har hela tiden sagt att jag ska inte ta någon jävla EDA bedövning (sprutan som sätter i ryggen) Folk kom in och ut ur rummet och skulle häls en efter en därför minns jag dessvärre ingen särskild av skööterskorna eller läkarna, utom en... Sadist...Hon skulle promt tvinga mig att hälsa på henne mitt i en hemsk värk...IDIOT!!! Jag sa till henne flera gånger att vänta men hjobn drog bara åt sig handen och jag muttrade surt mitt namn. Sköterskorna var oroade över min extrema smärta och ville sätta en morfin spruta i låret på mig kombinerat med citodon, nej skrek jag ni måste emmla först.. LOL. Jag hade sket ont men propsade på emla kräm och fick det..Dessvärre hann den inte ge nån verkan då dom bestämde sig för att sätta den ändå och det gjorde fan ont! Trots bedövning gjorde det jätte ont och dom skulle förbereda en förlossningssal till oss då dom sa att jag måste få lustgas.
Väl inne på rummet som vi fick efter ett par timmar fick jag den efterlängtade lustgasen, he he och den känslan av att desperat suga in sig gasen kände jag igen. Wow snurrigt! Hade många lustiga tankar när jag drog in gasen som att "tar jag ett andetag till nu så kommer jag nog svimma och tog ett andetag. Det hjälpte värkligen och dom fick be Daniel att ta bort den från mig imellan åt då jag tyckte jag skulle ha den hela tiden! Inte kändes värkarna mindre men det kändes ändå på något sätt mer hanterbart. Daniel var en klippa från början till slut! Hade aldrig velat gå ighenom detta utan honom. Han frågade mig vid ett tillfälle om jag ville lyssna lite opå musik. "Ne ne ne svarade jag bara, vilket jag ångrar jätte mycket idag! Kände mig helt bort imellan värkarna pga av lustgasen och det kändes som om timmarna bara flög fram.

18.25 kom mina riktiga krystvärkar, oh dear god help me!!!
DIggedi damn vad fruktansvårt ont det gjorde. Plötsligt när min lille nästan var helt ute gick hans hjärtfrekvens från 120 hastigt ner. "DU MÅSTRE KRYSTA NU,sa dom till mig och jag försökte verkligen men det gick inte. Det blev tal om att snitta hörde jag lite diffust men va för yr för att egentligen fatta nåt. Han satt fast...Plötsligt hör jag det värsta jag varit med om, ratsch, ratsch, det lät som när man använder en tyg sax och klipper i tyg. Dom gjorde det inte en utan 2 gånger, jag skrek i lustgas masken och tror det kom en tår, annars klarade jag mig från att gråta hade före ont för att gråta konstigt nog. 18.58 gav dom mig mitt lilla mirakel i famnen och han reste mirakulöst nog sitt lilla huvud och tittade rätt på mig med sina blå, innan han la sig ner och somna en stund. Dom skulle sy mig och det var inte det lättaste. Jag hoppade till hela tiden trots att dom både använt bedövnings sprayen (jävla dig Marie =p) flera gånger och gett mig bedövnings injektioner hjälpte det inte, det gjorde ont hela tiden och det var ju rätt mycket att sy när dom klippt upp hela mig =( En stund innan vi blev inlagda på BB fick Daniel ta våran lille jag mådde jätte dåligt. Var alldeles varm,yr och illa mående, spydde ett par gånger men det blev inte bättre.                                            

Daniel fick inte stanna den natten för det var fullt men vi stannade till tisdagen (3dagar) så Danne missade inte mycket, han var med de följande nätterna! Åh vad vi var sytolta!! Vi skickade bild på våran nyfödda son till våra närmaste och telefonen ringde stup i ett så vi fick stänga av den ett slag för att få vara lite ensama. Liams första besökare var faster Nisen, faster Daniella, faster Diana och farmor! Världens finaste liam var född med sina små 3355g och 51cm äkta lycka går inte att beskrivas med ord...<3 <3 <3
Stolt pappa med sin nyfödde son. (1d)

stolt mamma med sin nyfödde lille son! <3


Sjuk....

Hörni håller så smått på med min förlossnings berättelse men jag måste avbryta e helt skakis å svettas... måste nog spy....är riktigt dålig sorry.... hör förhoppningsvis av mig imon och slutför förlossnings delen... måste bara lägga mig ner...Pust....Hoppas för gudsskull det bara e når jag ätit...

Dagen innan du kom...

Jag klarar inte mer var det jag sa många gånger under sista veckan, jag vill inte mer...
Min kropp orkade inte mer.. Jag var helt enkelt för tung, kroppen orkade inte all övervikt, jag vägde hela 86kg i slutet. Efter noga övervägande med barnmorskor och läkare fick jag en tid på spec mödravården. 090703 gick jag dit och pratade med en sjuksköterska om igångsättning vilket hon med tanke på min värk, kunde ju knappt gå och resa mig längre. Hon hade velat sätta igång mig direkt men i och med denna baby boom i sommar var det helt fullt på hela förlossningen. Hon gjorde ändå bedömningen att jag så snart som möjligt skulle sättas igång så jag fick tid tills söndagen! Jag var glad och förväntansfull när jag gick hem och ringde genast upp min mamma och mormor för att berätta vad som sagts. Den vaginala undersökningen som gjordes var hemsk.. Fan va ont det gjorde när hon va där och kände på livmodertappen. Jag va bara öppen 1cm. Det regnade, men det gjorde mig inget jag va så varm och överlycklig över att snart skulle min lille vara hos mig!

Igångsättningen skulle inledas med fas 2 för att jag var tillräckligt mjuk "ballong metoden" Vad jag aldrig kunde ana då var att du redan va på väg!!!

Ul-bilder

V.18.

                                                         V.37ca

                                       


Attans, Name it!

Yo Yo YO!!
Haft en super dag alltså!!
Började morgonen vääldigt sömnig och ville inte gå upp men Liam påminde mig med sitt goa glada morgon humör om att vi ska minsan till Valla idag och sjunga =)
Det var jätte trevligt och Liam och Elsa trivdes gott med dom andra barnen och mammorna som sjung med!
En del låtar kände man igen så som imse vimse spindel oh ekorn satt i granen men det snadra va nytt och jätte roliga!! Ha ha ha gud va töntigt! Här sitter jag förredetta coola Stephanie som sket fullständigt i allt och alla och nu sitter och är helt överlycklig för att hon fått sitta och junga barn visor *stort leende!!!)
Efter sångstunden satt vi alla och fika och hade det fett najs trevligt LOL!! Alltså Janne du är helt fantastiskt! Klart min goa Marie och Marie också är helt otroliga! Sedan gick vi "förbi" sybilla och jag tänker inte tala om ifall vi synda eller ej *blink*

Liam & kompisen Elsa sjunger!


Mamma & Liam myser efter att vi sjungit lungorna ur oss hi hi (mest mamma)


Begav oss till HM & Name it också! ATTANS!!!! Varje gång jag är i den där jädra affären handlas det något! Brukar oftast bli någon häftig mössa men inte idag! Klarade mig dock inte ut ifrån affären utan att köpa något (suck!)
Nu är jag snart klar med dop korten också så jag kan skicka iväg dom... Tror dock inte min släckt på pappas sida kommer pga ogillande av min mors sida vilket är förståligt men ett annat kapittel!
För övrigt! Är på jakt efter en bra bärbar spel data, nån som har ett tips??!

Dräggel pryl från Name it 29kr 4st 100kr
  Bad handduk från HM 79.50kr

/Hej, puss, ses <3

Dagen efter..

Känns spänt och jobbigt idag, med tanke på att jag igår mådde piss.. reflekterar så mycket på vad som häntr tidiogare och blir så jävla rädd.. Vem fan e jag? Ibland känner jag mig så hemsk och falsk...Att jag låtsas vara någon jag inte är. Att mitt liv blivigt så bra nu och att jag inte är värd det för att jag låtsas vara någon jag inte e. Det känns så...Är jag bara en sketen äcklig gammal avlagd föredetting?

Ser att jag haft rätt många nya läsare dom senaste dagarn! Ni får jätte gärna kommentera eller bara presentera er.!! Min blogg blir bara bättren om jag får lite feedback!!
Så när ni ändå är här inne och läser min enkla blogg... Leav some tracks! Tala om vad ni tycker!


Så idag börjar Äntligen Ensam mamma söker! Som jag har längtat! Ne ska laga lite mescapone nu!!! Mums!! Sköt om er..

Ledsamt..

Sitter hemma...Dock aningen berusad om knappt äns det..
Tänker på detta piss äckliga liv.... Dessa as som påstås älska en men ändå gör en så illa???
Fan vad jag hatar dom, nätr det inte bara gör ont i själen....
Reflekterat mycketr över mitt forna liv...På vad som komma skall. Med aning rädsla ser jag på vad som är mitt men vad som så jäkla lätt kan tas ifrån mig!

Jag vill bara ställa mig och skrika...Jag vill bara berätta precis allt...allt som alla as nånsin har gjort mig...Ni fattar inte hur jag kan förlåta, hur jag kan glömma...Vem fan har sagt jag förlåtit?? Att jag har glömt??
Tror ni inte jag många gånger velat ta mitt liv?? Att jag önskar allt bara vore slut??
Först nu....Först nu är jag rädd att förlora allt...

Sluta se ner på muslimer!

Var inne på ´biblan och hämtade min reservation på Paulo Coelho-Alkemisten (inte läst den?? Gör det!) när en man i 45års åldern kommer fram till receptionisten som är av annat ursprung Iran? Mannen räcker fram en valsedel eller liknande där han ber henne att rösta. Aha kyrkovalet tänker jag snabbt, det han säger är upprörande!!!

Jag citerer! "Här rösta, kyrkovalet OM DU FÅR DET!  Han flinar och vänder sig snabbt om. Receptionisten ser generad ut och svarar lite förnämt det får jag.

Fan vad jag blir irriterad! Bara för att man har utländsktpåbrå betyder det inte att man är muslim! Visserlighen är ju majoriteten med utländskt påbrå muslimer men faktum kvarstår att många väljer att konvertera till exempelvis den protestantiska eller katolskaläran! Bara för att man är muslim betyder det inte att du inte får rösta. Jag vet okej okej vad ni tänker, att mannen bestämmer och hustrun eller kvinnan i förhållandet inte har någon talan. Jo visst, det händer och det är fruktansvärt men alla behandlar inte sina fruar så och dessutom är det inte bara "muslimska män" som beter sig så det gör många svenskar, norskar och danskar också, är det okej då?? Vi har fastnat alldeles för mycket inom filems värld exempelvis När mörkret faller där man gör en relativt rättvis skildring, den "vite"  svenske mannen misshandlar sin fru, den homosexuelle vakten plus resturang ägaren blir hotade till livet samt brutalt misshandlade och så har vi den muslimska familjen som handlar om hedersmord! Jag vet att det händer många gånger om men det som är så himla dumt är att när vi ser vad denna "Religion" som vi tror är kapabel till sånt här blir vi direkt hatiska och tänker "jävla blattar hur fan kan dom göra sådär, ja dom e ju muslimer! Men stopp det handlar inte om det. Jag fattar inte varför man skyller först på en religion?? Sa profeten Muhammed att dom skulle göra så? Det är inte religions fel utan mycket sjuka människor som är helt fast beslutna om att deras heder är allt i livet, är mer rädd om den än sina barn. Ser man utifrån den protestantiska läran e det absolut inget att höja till skyarna igentligen. Kristendommen är faktiskt den som gjort flest massmord av alla religioner! Se till korstågen exempelvis. Vi är inte mycklet bättre.

Sen är det ju en annan sak om vad man tycker om den riktiga läran eller har för åsikt om en enskild person. Hudfärg eller religion spelar ingen roll, men blir man förbannad på någon med annat ursprung är det lätt att man klankar ner på religion eller ras! Vad jag personligen anser om invandrare personligen är en helt annan femma och ett helt annat kappitel!


Fullt ös--> medvetslös +tv3s nanny!

Oj oj vilken dag det kommit att bli idag.. Kom nyligen hem med min lille son och vi båda är gör trötta! Först tvingade vi oss upp kl07.00 för att gå till vård centralen direkt efter tog vi bussen till Ft där tv3s nanny Anne-Lie kom på besök! Åt en snabb frukost hälsade på våra vänner (Liams & mina ) och skyndade sen snabbt vidare till Liams farmor, faster å små kusinerna Saga å Micke! Vi åt lunch på Olerýs och kollade runt i stort sätt alla handens affärer, superduper mysigt att träffa dom... Vi har saknat dom så mycket, åhh familjen betyder verkligen mest!
Missade dock vad Anne-Lie föreläste om men sån tur e har jag förmånen att få en ny chans på Torsdag då det är Future Teens 5års jubileum då kommer hon igen! Lilla Elsa va söt som vanligt å jag längtar tills Lill prinsen kan sitta själv så han kan titta in i hennes stora blå och upptäcka vilken fin liten prinsessa hon e =)

Nu har Liams pappa kommit hem och ska snart få spela sitt älskade WOW så jag ska va bussig å möka på mig! Strax..hehe! Tänkte bara tala om att jag så snart som möjligt ska lägga in förlossningsberättelse samt uppdatera om Liam då han redan hunnit bli hela 2mån, jisses vad tiden går och som han växer lill prins bus =)
Lite bilder som togs under dagen på farmor faster diana å kusinerna trots fasters protester!! Älskar er!

/Hej puss, ses!

Farmor å kusin Micke <3

 Fater Diana

  Mys Saga!! <3

Diana fastnade för ett påar blå leggings till Saga he he ja vet hon kommer köpa dom tillslut =)

Fick min närbild tillslut =)

Och så en liten bild på prinsen <3 <3 <3


Happy...Me so happy...Long time happy...LOL!

Sitter på Ft nu... Känns så jäkla bra idag, känns så jäkla bra att vara här. Alltså alla unga mammor och ungdommar borde komma hit. Här känner man sig verkligen omtyckt och älskad av alla. Varje dag här bringar ett brett smil på mina läppar och dagen känns åter igen fullbordad! Imorgon e det mamma grupp och nanny från tv3 kommer hit!!

 

Denna låt med B-Halo är helt underbar tänker på min älskade Daniel och tänker på hur tacksam jag är att ha honom i mitt liv, hade inte klarat mycket utan honom. Jag kan helt ärligt säga att jag inte vore där jag nu är i livet utan honom. Känns fett nice att blogga faktiskt, vissa dagar sitter jag och funderar på vad fan jag ska skriva idag men så sätter man sig framför datorn loggar in och orden bara sprudlar av sig självt. Ibland helt meningslösa rader som ingen skulle intressera sig för att läsa och somliga dagar helt unika texter som berör hjärtat. Även om inte folk tycker det man skriver är intressant eller helt ur dumt får man ur sig mycket man har på hjärtat och det är ren och skär balsam för själen... Så ta en minut här och nu...Fokusera på den eller dom som du älskar mest, som står dig allra närmast. Lyssna och njut!

/Peace out!


Bantningskur 100 dagar minska 30 kg!

Alltså detta är helt fantastiskt.. denna killen Johan Groundstroem 37år från hagsätra minskade 30 kg på bara nittio dagar.. Hur gick då detta till?? Jo han åt 2 nyckelhåls märkta max hamburgare om dagen i hudra dagar alltså gjorde 200 hamburgare honom hela 30kg lättare, vilket resulterade i att Johan har ett vip kort på max som förlängs årligen och en alldeles egen knapp på kassorna i alla max resturanger i Sverige... Mark my world people!!!

            Johans bantings meny:

 • Max Delifresh kycklingburgare
            400 kcal
 • Max slimburgare                                                                                                                                  
            399 kcal
 • Minimorötter
             41 kcal
 • Liten grönsallad (10 kcal)
 • Fruktsallad (70 kcal)
 • Lättmjölk (120 kcal)
 • Ramlösa (10 kcal)

Fett najs =oD

Tror du mig inte??

http://arkiv.mitti.se/erez4/online/mitti/haninge.html

Enyoj!!

            

          

               


Bvc...

Vart på bvc med lillen idag på läkar kontroll! Han var så ducktig och gav inte ifrån sig ett pip när dom klämde och kände å va där å lös med lampan...Nästa gång vi träffar läkarn e det vaccination usch vad hemskt undrar hur det ska gå, jag som e så sprut rädd jag kommer tok böla när dom sticker min lille... Önskar Daniel kunde vara med och hålla mig i handen så håller jag i Liam!!

Idag har jag skrivit mycket.. om nästan hela min graviditet så nästa gåg ska jag skriva om förlossningen och om Liams framsteg månad för månad..
Har en fråga till "alla er där ute" hur mycket är det okej att avslöja om sig själv.
Har mycket att dela med mig om gällande mitt liv i hopp om att hjälpa andra. Mycket intima-privata saker men frågan är e detta rätta forumet att blotta sin själ på?? Sina innersta tankar?
Tänkte ju fråmst på min barndom och min tonårsrevolt, mina diagnoser och livet just nu.. Vad är okej och vad är inte okej?? Blir jätte glad om ni lämnar en liten kommentar angående detta.
Blir det så att jag skriver om mittn liv så kommer jag givetvis att låta er som läsare ställa frågor. ne nu ska jag göra middag åt min älskade man *blink* Marie känn dig dissad jag ska göra sket go sås med massa kalorier..

Hej puss ses!

(P.s ska försöka skriva nåt inlägg +å fortsåtta på graviditeten men har rätt mycket framåt veckan. Ska göra mitt bästa d.s)

V. 32-36

Nu fanns det inte mycket plats att röra sig på i mammas mage och jag längtade mer och mer att han skulle komma.. Alla var så förväntansfulla och jag fick jätte mycket komplimanger över hur högt och fint jag bar mitt barn!! Mina led problem började göra sig väl påminda och jag kan nog säga att jag sldrig haft såhär ont.. Jag hade också mycket vatten och vägde hela 86kg när jag var som störst.. Ibland stod jag bara i badrummet och grät över att det gjorde så hemskt ont.. Jag kommer aldrig klara att gå tiden ut klagade jag... Med min fybro och rematiska värk blir det än värre att plussa på värken framkallat av graviditeten, alltså stundvis trodde jag att jag skulle dö....Allt för dig min skatt i tanken.

Dom kommande veckorna av graviditeten var hemska. In och ut på läkar besök fram och tillbaka på mödravården, ditt hjärta slog i otakt sista gången åkte vi i ilfart med ambulans och mamma stack dom flera gånger i både hand och arm det var kris nu.. Jag satt på mvc och gjorde ett vanligt hjärt ljud när sköterskan blev helt blek..Andra gången hittade dom inga slag...En tredje gång rörde du dig inte trots att alla va och puttade på dig fram och tillbaka. Ja det var många vändor till huddinge sjukhus många fina ultraljud på dig bebis. Många gånger va alla oroliga men mamma var alltid helt cool lugn... Du va iu min mage och jag visste du skulle snart komma till min famn vid liv!

 V.32
V.36+4

V26-30

Magen började nu vara ivägen och jag tyckte det var väldigt jobbigt att röra på mig. Ioch med värmen var det en plåga att ta sig ut fy vad jobbigt alltså! Var mycket på Ft med marie och tur jag hadde/har henne att tjata på he he! Hon har hjälpt mig mycket nu efter graviditeten.. hon har en liten flicka som heter elsa och är ett parn månader äldre än Liam snutta hon e jätte fin. Jag var så avundsjuk när marie fick sin lille... nu ville jag bara att liam skulle komma!!

Livet rullade på och jag förundrades över det lilla livet som busade omskring i min mage!!!
 V.26
 V.30

V12-22

Mycket hände med min kropp.. Mycket illamående ibörjan och spydde en hel del men jag tyckte mest allt var så spännande och äverväldigande att se min lilla mage växa och växa
Det som var mindre roligt var dessa stick i fingrarna jag var tvungen att göra för att kolla järn och socker. Första gången mvc sköterskan stack mig stor tjöt jag och bara skakade Daniel fick hålla i mig jag va livrädd.
Ska kanske tillägga det att jag e grymt rädd för sprutor.. Blä!!!

Läste varje vecka på familjeliv om hur min lilla bebis utvecklades och i vecka 18 gjorde vi det andra Ul. sjorde ett i v.13 om jag minns det hela rätt. i Vecka 18 tog vi också reda på könet och det visade sig att jag ännu en gång segrat och hade rätt!! Jag väntade våran lilla pojke som jag sedan länge bestämt att kalla för Liam!
Han var busig och pekade finger åt oss fast med ring fingret =) <3
Hade känt rörelser redan från vecka 15 ca men det blev bara kraftigare och kraftigre det var så häftigt, tror det var runt v.22 Pappsen till Liam kände första sparken och han tjöt rätt ut "åhh va läskigt.. ha ha ha ha.
 V12

Det var även nu de hemska bristningarna kom usch jag blev helt förstörd när jag såg domn stora röda srimmorna som bara blev flern och fler ju mer tiden gick och ju större jag blev =)

Inskrivning på Mvc. Berätta för dina föräldrar??

Wow vilken kick det va!!! Hahahahah vi ska ha en liten.. Inskrivningen va klar och vi skulle komma vid lucia för att göra kontroller och ta alla uppgifter samt se när våran lille är beräknad, gud va vi lägntade.

Att berätr'tta för Daniels familj var bus änkelt =) Daniel skickade ett sms till Daniella att steff e grevid =)
Vi var påväg ner till tvättstugan och jag skratta "Daniella kommer ringa om 3...2...1..0 "Daniella...e det sant??
Hon trodde först att vi lurades och alla som känner Danne vet ju att han haft lite otur med tidigare flickvänner och låtsas graviditeter lol, men jo denna gången var det sant.. Min mamma och mormor gick lätt det med men att berätta för pappa måste jag säga gjorde mig nervös.. Så många gånger jag gjort min pappa gråhårig och sagt att nu e jag gravid i min tonår (på skämt) han har blivigt jätte arg, så nu va kjag nervös och tänkte shit nu e det på riktigt...Faktum är att jag hade absolut inget att oroa mig för, mih pappa blev jätte glad och stolt. Han skulle bli morfar. Efter all skit som hänt i mitt liv, alla bakslag, diagnoser och elände så e jag snart mamma sa han... Det som också¨är skönt är att pappa värkligen tycker om Daniel då min pappas åsikt har en stor betydelse för mig, för pappa brukar alltid ha rätt.

Något som var jätte jobbigt under hela min graviditet var detta eviga tjatande om min bakrund... Vilket gjorde mig både ledsen och jätte öpprörd.
Jag har ju 3 huvud diagnoser. Borderline, Kronisk PTSD och Adhd följd diagnoser Anorexi-tonår fram till 20. bullemi till och från. Rörlig reumatisk samt misstänkt fybro. Ett grovt blandmissbruk från 12 års ålder till 21. Dom ville väl inte tro på mvc att jag skulle klara av att ta hand om mig själv och ett barn när jag haft lvu-lvm och hela tiden flängt ut och in på behandling... Ingen verkade tro att jag faktiskt ändrat mig... Jag hade det jätte jobbigt och blev tvingad att tala med folk jag fick än den ena en den andra tiden till olpka människor som jag avbeställde senare varje gång. Det har hänt mycket hemskt i mitt liv och många tycker det är ett under att jag lever men jag har tagit mig ur allt och jag kämpar... Nu skulle jag inte bara kämpa för mig själv utan även för mitt barn. Så fort jag misstänkte jag var gravis la jag av med alla mina mediciner och till och med att röka. Jag ville ha förändring för första gången i mitt liv ville jag värkligen leva.

Vi ska ha en bebis!!!

Det var i Oktober vi fick det glada beskedet... Jag visste det långt innan =)
Jag sa hela tiden till Danne.."jag e gravid nu, ja bara vet det. Han sa hela tiden att jag bara trodde det och skulle sluta säga så för ja skulle bli besviken om jag skulle få min mens.. Men nej jag visste.. Jag visste också att jag skulle få en liten pojke. Många tror att som mamma känner man på sig vissa saker och så kanske det är men oavsett vilken teori man tror på så visste jag. Jag pratade med min gockis i telefon och var jätte lycklig. Jag va å handla lite på ica när jag plötsligt utbrast till henne " Du Sissi ska jag gå in på apoteket å köpa ett grav test??
Sissi tyckte det va en bra idé så jag skyndade hem å kissa i en kopp med sissi i luren.. Man skulle vänta 5min men redan efter nån minut såg jag strecket. Jag vågade knappt titta...Kunde inte tro att det var sant, kolladeb på stickan ett tiotal gånger, men visst fanns det där. Det fina lilla strecket fanns kvbar i båda rutor!!
Sissi och jag blev överlyckliga och började redan prata baby planer om skötsel graviditet och förlossning.
Såhär i efterhand är det sissi som har lugnat mig mest inför förlossningen och därför var jag inte det minsta rädd tills dagen kom...

när jag skulle berätta för Daniel hade jag gjort nybryggt kaffe i hans älsklings mugg (DIF muggen)
jag sa åt honom att sätta sig ner å så bara log jag med världens leende hela tiden, jag va så ivrig och förväntansfull att jag nog gjorde ghonom en smula nervös!
Sen bara hivade jag fram testet på bordet och Daniuel tittade på det med sina stora bruna ögon.
Är det sant sa han och log, eller vad betyder det? JAAA skrek jag det e sant jag e gravid!! Daniel fick kartongen i handen och dubbel checkade...Det e sant!

Vi båda var överlyckliga fasten det inte var planerat längtade vi båda efter en liten utan att tala om det för varandra å nu skulle det bli av! Vi två skulle bli tre- en riktig familj! 

Det roliga med allt är att jag tog mitt preg test dagen innan min mens var beräknad...=)

RSS 2.0