Maskerad kalas!

Nu ska Liam strax till bästisen som fyller 7år och bjuder på maskerad kalas 🎩👓🎈

Det har varit fram och tillbaka i utklädningslådan allt från batman  till stormtrooper och slutligen bestämde han sig för Harry Potter 👌
Så jäkla söt alltså 😍

Hade mer än gärna velat följa med till kalaset och äta godsaker 😭

Så sötsugen nu alltså men hejja, heja mig 😄 önskar er en fortsatt härlig helg imorgon e det måndag igen 😉👍


På g 😉

Hej och hå här är det full rulle!

En trotsig 7åring och en super över trött 6 månaders gnällspik 😂 men jag älskar varje sekund!!
Jo men faktiskt!
Hur jobbigt det än är av och till och jag önskar jag kunde dela mig på mitten eller bara försvinna så ångrar jag inte en enda sekund med er mina barn.. 
Får antagligen gråa hår i förtid men vi lär oss av varann allihop ständigt nya tillvägagångssätt att avvärja ett vredes utbrott från äldsta sonen..
Det är tufft och det kommer vara det ett bra tag till men vi e påväg..
Ja jag talar i gåtor och känner att jag vill göra det just nu då det känns bäst.
Det händer mycket och det är många bollar i rullning!
Spännande, jobbigt, ledsamt, tråkigt, kärlek, ilska,  tårar, kramar, vänner, fiender...familj 💖 tid!!

Till något väldigt posetivt  nu då! 😉
Vi har tagit första steget mot att älska våra kroppar igen 😂 det är dags nu och vi är inne på dag 2 av träning shooohoo!!
Känner mig piggare och bestämd till tusen, nu kör vi! 😉
Före och efterbilder garanteras 👍👌
Med andra ord kommer kolumnen my work out snart uppdateras till er nyfikna!

Kommer lägga detta inlägg under vi äter för idag har vi ätit gott vill jag lova!
Panerade sej filé, potatismos, gröna ärtor och den där gööör goda kalla fisk såsen man fick i skolan ni vet 😉 muuums!!

Ailo har fått sin egen portion givet!

I den hade jag följande:
◇stekt sej filé
◇gröna ärtor
◇koktpotatis 
◇pytte pytte smör
◇en gnutta citronsaft
◇Bröst mjölk
◇färsk dill

Ska bli spännande att se vad prinsen säger 👑 😉

Må bäst allihop!


Mys!

Älskar att min käre karl försöker sig på nya utmaningar 😂

Igår gjorde han två drinkar till oss som mys men jag tror vi ska skriva upp oss på en kurs till hans mor som tidigare varit bartender men jag uppskattar grymt mycket att du försöker 😂
Älskar dej genom rymden! 💋❤


💕 My funny Valentin 💕

Glad alla ❤~ns dag på er allihop! Hoppas ni likt mig haft en strålande dag tillsammans med dem ni älskar mest!

Själv fick man en härlig frukost med nybakta scones av kärleken och sedan haft en lugn och mysig dag hemma med pojkarna! 😍

Eftersom vi spenderade alla hjärtans dag hemma med barnen bestämde vi oss för att överraska med en myskväll med pizza och film! Det blev en tecknad film med musen fivel som är en uppföljare på en härlig barnfilm! Vi lyckades överraska Liam med en hjärt formad pizza dagen till ära och prat om vad är egentligen alla hjärtans dag! Tack Enzo pizzeria ni är super 😉👍

Väl in på senare timmen med barna  i säng och det är dags för lite vuxen tid med serie mys skulle sander köpa snus och kom hem med en fin liten överraskning 😄 åh vad du e bäst min älskade! ❤❤❤

Som sagt har jag haft en otroligt mysig dag men nu kallar sängen 😴

Men först måste jag bara dela med mig lite snabbt om gårdagen 😅 Liam är för härlig och provade för första gången sina skidor igår! Han va så himla duktig prinsen och kul tyckte  han det var så kom igen nu vi vill ha mera snö så han kan få åka lite mer 😍 måste ju träna nu inför nästa år då vi ev spenderar julen i backarna 😉
Han ramlade en del och det är förståeligt i en backe med långfärdsskidor  😉 han lyckades ta sig ner en gång helt rakt stårndes stel som en pinne hihi utan att ramla dock flög stavarna all värdens väg men det är ändå  skill!! Hade jag aldrig klarat 😂


<3 Dopet/dåpen till vår son <3

 
Jag kan inte nog med gånger tacka er allesamman som var med oss och förgyllde våran lille Ailos dopdag/dåpdag! Flera gånger blev jag rörd till tårar och det kunde inte ha blivigt mer perfeckt allt sammans!
Prästen som vi hade som även döpte min guddotter är så fantastisk och härlig människa och var ett stort stöd när mina nerver började spöka, huua jag har sådan scenskräck... Men efter att min älskade Sofie gjort sitt framträdande med sången av Sonja Aldén - Välkommen Hem så ska jag väl då inte klaga!
Min vackra vän nu när jag sitter här och skriver dessa rader börjar tårarna trilla igen.. Du kan inte förstå vad det betyder för oss att du sjöng så vackert för vår son och din gudson i kyrkan! Du är så modig och jag kommer alltid beundra dig och älska dig för ditt mod, din galenskap, härliga humor och ditt genuina kärleksfulla jag! Tack att du finns min ängel!
 
 
Jag var mycket glad och tacksam vi fick välja så fritt med psalmerna och det var härliga sånger.
  • lilla liv
  • Barna tro
  • Kjere gud jeg har det godt
  • Gud som haver barnen kär (blinka lilla stjärna melodi)
  • Välkommen hem framfört av Sofie <3
Hörde ni var ett gott och glatt gäng som sjöng med, jag älskade det!
Väl dags för liten att få bli döpt in i kristi tro med vatten på sitt lilla huvud höll han på att dra med sig hela dopfunten med vatten (hahaha) han älskar ju att plaska med vattnet och blev väldigt glad och nöjd att få göra det. :)
Storebror var den som hällde vattnet i dopfunten och tog detta med största försiktighet och på största allvar! Det var så fint att se honom ta åt sig så av sin uppgift och åter igen rördes jag här till tårar..
 
 
 
<3 Faddrar till våran älskade lille gosse var tyvärr alla inte på plats då ni är ett utspritt gäng på jordens alla hörn allt från Thailand, Bergen och helt tillbaka till Stockholm hihi
Jag vet ni alla hade önskat att kunna vara med oss men av olika anledningar blev det inte så..
Jag vill passa på att säga det här och nu då jag inte fick möjlighet på dopet att ni är en speciell utvald skara som vi litar på till fullo och önskar att ni vill följa Ailo på hans väg genom livet tillsammans med oss!
Det är en ära för oss att ni tackat ja att bli faddrar, gudmor och gudfädrar till vår son! /All kärlek <3
  • Mats Garmann Garmannslund
  • Sofie Joanna Hammar
  • Roger Nils-Jonas Karlsson
 
 
Efter dopet vankades det fika nere i kyrkans lokal som var så himla mysig, där hade pappa, farfar och bestie pyntet sååå fint!! Det var över all förväntan så fint dom gjort det med en vacker marin blå duk med en glittrig ljusblå löpare och en liten ros samt mörkblå värme ljus på varje bord! Fint dukat med koppar och fat och ljusblåa servetter, det tog andan ur mig och jag är så tacksam jag inte behövde oroa mig alls för pyntingen utan kunde lägga all focus på smörgåstårtorna med mamma och mormor, vilket team!
Min underbara faster hade gjort det lilla extra, jajjemän det som alltid måste finnas efter det mastiga, något sött! Jag kan tillägga att det var inte bara fint att se på pajerna du gjort utan det jag hade med hem var slut kvällen efter!! Wow vad gott det var!
 
Tyvä'rr fick jag aldrig fotat bordet med alla presenter lilleman fick men jag minns dem alla och det var så mycket häftiga saker!! Bland annat fick han sin första bil av farfar och bestie (hahaha) det är nog inte långt borta tills han viner omkring med den ute på gården <3 Sedan var det en häftig grej vi fick från tante Linda något jag tidigare inte sett men som var en väldigt rolig dop gåva. en rulle i silver tror jag det är där du lägger in födelseatesten väldigt fin! Blev också djupt rörd i hjärtat när min farmor kom och räckte över min fars första dop gåva.. Att jag inte small av så mycket känslor som bara ville välla ut, att jag kunde hålla mig för att åter igen grina är ett under! Det är en silver kopp med en liten gaffel och sked, som pappa senare berättade han själv älskade att äta med (skeden) och ville under måpnga år inte ha något annat hihi söt!
Mindy, du är din mammas dotter och denna lastbil med Ailos, vikt, födelse och längd du hittat på var ju helt super! Anette du vet hur mycket jag älskar när du stickar *blink*
Mina vänner Ailo fick så mycket fint av er alla, smycken, ramar, fotoböcker, kläder, nallar, blommor! Åh ni är alla fantastiska och allt kommer att användas flitigt vill jag lova.
 
 
Eg må bare få si dette en gang til!
Birte og Evald og tante Anette med sin Jari... Takk!!
Ni sprang upp och ner fram och tillbaka och kom man in i köket stod ni där och hjälpte till hela tiden.. Är så rörd långt in i hjärteroten att jag kan faktiskt inte sätta ord på denna tacksamhet, men utan er hade vi aldrig klarat detta så galant! och det är något jag/vi aldrig kommer att glömma!! Mamma, mormor och Sofie en samling galna all packa getter man sällan skådat i miott kök fullt av räkor, lax skinka och rostbiff (hahaha) åter igen fick jag överbevisat dej mamma det var inte så farligt och resultatet blev som jag sa strålande!! Tack att du trotsade dina nerver lilla nasse och tog dig igenom detta också hahaha!
 
Tyvärr kunde inte alla komma och jag vet det är vabruari månad och tro mig jag led med er som var hemma i magsjuka och hade trötta febriga barn men ni var med mig i tanken och i hjärtat för jag vet många av er glatt sig till detta med oss...Tack för alla lyck önskningar till Ailo och oss ni skrev ned i gästboken det var mycket skratt och rörda hjärtan när vi kom hem och läste i den!
 
Till sist!
<3 Ni är alla värdefulla, unika och älskade tack för att ni finns! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 ljuva månader.

                                                        <3 Far och son, 2 av mina 3 mina eviga kärlekar <3
 
Tänka sig.. Om bara 2 dagar har liten hunnit bli hela 6månader.. Springer inte tiden bara förbi?
Liten skjuter både i längd och vikt och utveckling och idag på läkarbesöket på BVC konstaterades att han är helt perfeckt! (Kunde inte sagt det bättre själv hihihi)
 
Ålder:                     Längd:                  Vikt:
 
4 mån                      63,8                     6780g.
5 mån                      64.8                     7380g.
6 mån                      67,0                     7860g.      
 
Kurvan ser fin fin ut men jag blir halv irriterad på barnmorskan då hon inte lägger ner tillräckligt med tid för att få ett korrekt mått på längden. Ofta rycker liten upp axlarna bland annat och av och till har det diffat en hel del så kurvan gått ned på längden, well well påpekat det dessa gånger men tydligen spelar det inte så stor roll då han vid nästa besök ligger "rätt" i kurvan igen.
Mycket har också hänt i utvecklingen sedan han var tre månader och för varje dag som går växer du min skatt dig starkare och starkare för var dag, tänk snart tror jag du sitter helt själv utan stöd och gå stolen kommer du kunna köra framåt och inte bara bakåt. Ja visst han kan redan hoppa sig lite lite bakåt i sin gåstol <3
Vänder sig från rygg till mage och från mage till rygg och rullar omkring i sitt babygym.
Vänder sig efter ljud som han tycker är intressant och byter leksak från hand till hand, studerar, smakar klämmer och känner är nåt av det bästa som finns?!
Maten går finemang precis som med brorsan så går detta som smort och liten älskar hittills allt han fått smaka på! Välling på kvällen e mums!
Visste ni förresten att det är bara i Norden som välling faktiskt finns?
Att föredra är sådant som är lite sötare och eftersom han inte provat socker är det nog på grund av bröstmjölken som är rätt så söt. Snart kommer nog tandsebissingarna komma och då kommer du få prova allt mer i mat väg.
Du är en riktigt härlig liten människa min son med en riktig liten personlighet som hunnit växa sig fram och ta form redan nu! Humör som mamma?? Den bästa leken är nog att bada? Att mysa på mammas bröst och att busa med pappa det är det du gillar bäst min  plutt och vi bara njuter av tiden med dig!
 
 
 
På lördag är det dax för dopet och detta ser vi fram imot, så många kommer från släkt och vänner det ska bli fantastiskt roligt att träffa er alla!
/Kram världen!